Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostanában nincs kedvem az Mz királyságát bizonygatni,elég ha én tudom
Dimma erre gondoltam
Megmérem, ha kell síkoltatom, és saját külsőt használok.
Részemről téma lezárva.
Valóban , elsiettem egy kicsit azt a hsz-t , akár félre érthető is lehetett . Mint írtam is , a vitát próbáltam meg átterelni valami értelmesebb dologra , mondjuk ennek a hibának a megoldására .
A másik dolog meg az volt ami miatt ezt a témát vetettem fel , hogy a multkor céloztál rá , hogy lehet én nem is mérem a belső labirintot , mert fel sem ismertem a hibát ........ de akkor nem volt rá időm ebbe belefolyni .
Ilyen előzmények után természetes , hogy ezt a kérdést vetem fel , és számodra most itt a lehetőség valamit villantani ebben a témában is , mert a hírnév is megkopik egy idő után ..........
Szóval ha szíveden viseled a Pannóniások dolgát ( amit egészen biztosra veszek ) akkor megpróbálod finomítani ezt a kis hibát is , egyébként is fogyóban vannak már a gyári labirint gyűrűk .
Én nem akarom lelőni a poént , egyébként sem fogadják el tőlem a P fórumosok a segítséget , jobb esetben néha megköszönik ....... Megelégszem azzal a tudattal , hogy az enyém picivel jobb a gyáritól .
Nem hinném, hogy kiakad. Már megbeszéltem vele kb. 90-ben.
Ok! Reggel 7-kor csörög nekem Maci. 8-kor (elvileg) indulnánk. Csörgök!
ha én lukasztom az má nem normális? persze hogy uj dolgokat probálunk ami álldozatokkal jár vagy 20 pár csövet készitettünk mind mád valahol. 118 jk készült uaz mint a gyári 1oldalon 3 méréssel. 3 db különféle vezérléssel 18-24,76le ig. az utolsó hevenyészet dolog volt ,széria hfejjel 10,5:1hez ,de most a nándi kedvet kapott ráadásul 1973-henger alapméretes használt dugó. de már ott az ujfurású is használt dugoval de már egy kis modósitással. most má nem kell majd imátkozni hogy meg legyen mérve,és ha nem is több de jobb görbr jöjjön elö. itt hiányzik a pover és a szélesebb felömlö.
na most vezérlés is kéne de azt rád bizom .ha kész lássuk a videot.
petró rögtön hivj ha indultok elvileg és gyakorlatilag is dolgozom 20 percre csepeltöl azonnal indulok ha jöttök 7kor biztos elkávézok a gép elött de de felhivlak akármi van.
voltak az öregnek titkos órái amikor magára tárta az ajtót de azt hittük csak alibi hogy forog a motor végül is az ancika is ott dolgozott. mond má el ha publikus hogy került hozzád az iromány mert akárhányszor felmerül az öregnél mindig kiakad.
Maestro! A Maci féle verzió marad! Holnap a hóviszonyoktól teszi függővé a reggeli indulást.Lehet hogy megyek vele!?
küldöm neked ez gyári race motoré de karburálni kell hozzá
Csak arra gondolok, közlöd, hogy tudod a megoldást: "Egyébként nem kell rajta agyalni mert már van rá tuti megoldás és egyszerű is , csak utána kellene járni , hogy vajon kinél lehet az okosság"

Naaaa, lécciléccilécciiii, mondd eeeel.....
Ezt szeretnéd?
Üdv! szétkaptam ma a 350-et nemsokára rakok fel képeket! meg van a baj.
Ebből én semmit nem értek. csak néhány méretre lenne szükségem: diffuzor,konfuzor,stb.... üdv.
Ezek szerint jobb flesleges dolgokon vitázni ? Egy kis gondolkodás nem árthat senkinek , a jó megoldással pedig mindenki csak jobban járna ......
atr3 ra való van az a régi 350-es de tedd fel rá az 1ww-sét mert ehhez azé kell karburálni.
Hát, akkor ezt télleg érdemes volt feldobni, jól megbeszéltük.
Dimma. Ezzel szinte mindenki így van. Én is benn vagyok a suliban, szünetekben nézek fel.
Ezzel csak annyi a gond , hogy másképp tágul ha a blokkba fixen rögzített csapágyakban húzod össze mintha csak úgy a "levegőben" , és akkor még az is ott van , hogy csak abban a bizonyos pozicióban jó ahogy össze lett szabályozva . Más pozicióban akár ellenkező is lehet a hatása .
Egyébként a többiek nevében is köszi a tippet !
való igaz a hökezelés a dugatyunál fontos ha elbaltázzák sürübben elöfordul a ragadás, azért mellete illik illeszteni a dugót kuposság és ovalitás szerint.
Én úgy csinálnám hogy összeszerelnéma 2 ft csak a csapágyak helyére futógyűrűt tennék ,ami lehet rossz csapágy belső gyűrűje is meghúznám nyomatékkal és felköszörültetném a labirintot ,de szerintem felesleges nincs annyira jelentősége
Huh talán ezt a vahenger témát mégsem kellet volna megkérdeznem. Bocsi
Nyugi , rád bízom , csak a logikát nem értettem , azért kérdeztem .
Azt hiszem ragadás ügyileg egyetértünk , mondjuk arra csak egy megfelelő álláspont létezik , szerintem ......
Labirint ügyben viszont nagyon nem értünk egyet . Egyébként nem kell rajta agyalni mert már van rá tuti megoldás és egyszerű is , csak utána kellene járni , hogy vajon kinél lehet az okosság
Ez kb annyira igaz , mint az , hogy volt P23 .............