Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon gáz volt
Te nem vagy túl kiváncsi?
Szóval bele ! Nálad!
Van nem is egy!
helyzet bevallva, és még élek!
:)
Az a különbség kettönk között,hogy én utánna jártam ennek már rég !
Állítólag van egy volt Drapál féle motor is arra feléd!(yamaha) Beletrafáltam?
Majd ha jössz,elviszlek itt van nem messze az aki ment a yds2 amelyiket nem bontották szét a gyárba,azt mondta,hogy olyan érzés volt mintha kézzel csinálták volna és sokkal zörejmentessebb volt mint a pannonia 20!
Mivel időközben átváltottunk a P350-es témára így logikus , hogy én erre gondoltam , nézd csak nyugodtan vissza ! A P24-est felesleges lenne kérdezni mert csak egy volt , és ha már így "kifogytunk" az érvekből én ezt a témát be is fejezném veled , mert a Yamahások joggal fognak kiakadni ha nem vetünk ennek véget !
De gyárilag volt,csak 75 után én nem mondtam ,hogy széria gyártás volt!
mivel fél évet jártam a 002-sel persze de könyebb kérdés nincs.
Mért kell megkérdezned most tudod ,hogy mennyi volt belőle vagy nem döntsd már el!
Pedig mondhattad volna , mert nem volt gyárilag P22 , ezt a "fantázia nevet" csak a tulaja adta neki , a P23 pedig állítólag export kód volt
Te meg elvesztetted a fonalat!
Egy kisit feszült a kolléga!
Te meg lehet ,hogy elvesztetted a fonalat!
Olyat mutassál,amit még nem láttam,én nem mondtam ,hogy nem volt p22,csak azt h p23 is volt érted!
Kezded furcsán használni a nagybetűket
Azt is meg tudod mondani ,hogy melyik p350 milyen henger van!Akkor hajrá?
Hát ha te vagy a Csabai Béla bácsi akkor kezet is csókolok neked , ha mégsem , akkor ne dobálózz a nevekkel csak úgy . De ha már így szóba hoztad , meg fogom kérdzni tőle ezt is .
Itt a "P22" , ha a linket nem nézted volna meg :
jó jöhet
Inkább telón!
persze tudod a számomat hivjál de jöhet mailba is.
a szabó andor nem tesztelte a béla bácsi ment vele párszor a szente motorja volt a kawasaki szamurályt váltotta vele.