Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben , ne vitázzunk , akkor jöhetnek a képek és dokumentumok a P23-ról és a többi P24-esről !
Türelmetlenül várjuk . ( Dani Péter (egyik)könyvében vannak szarvashibák , a P20-al kapcsolatban biztosra tudom , de akkora hibát nem ejt , hogy P23-ról beszéljen )
Üdv
Mi lesz belőle, valami alternatív hajtás? Ha igen, érdekelne a dolog.
Elkészül tavaszra a 350 ypvshc vezérlésem!
téma lezárva a fosztogatokrol meg tudni se akarok
Az oké!
Nem akarok vitatkozni de ez nem igy van!ismered a D PÉTERT HA IGEN AKKOR TUDSZ MINDENT.
rég volt méd 2005 dec -be kunmadárrol.
okfejtésem a lecsoval?Erről én nem tudok..Felvilágosíthatnátok!
Robogót reszelek.Supiho-t.Polini EVO..Meg kipufogózok..
Küldjek neked simeringet?
valahogy most olvastam a mams forumon az oktfejtésed a lecsoval tök véletlen mit reszelsz mostanság?
Nem szólt nekem,hogy részt kíván itt venni a fórumozásban.Ami azt illeti,az oldtimeres fórumózásban én sem akarok részt venni,had ne mondjam,milyen okokból kifolyólag.Inkább olvasgatok,és mosolygok a markomba:)
Van egy robesz váltóm, és majd össze kéne valahogy hangolni egy villamos hajtással... De még most más problémáim vannak, majd ha esetleg egy két hét múlva segítenél pár tanáccsal?
Igazából én nem vitázok mert ez egyértelmű dolog , csak próbálom bizonygatni . Legalábbis minden érintett így tudja és az írásos dokumentumok is ezt támasztják alá .
jó lenne ha kiokositanád BRC lacit hogy talál ide a forumra.
na mi van a robogó extra igényeiddel?
ez azért a 2 ütemnél kényes dolog hamar elolvad a dugo ha nem rávaló mit forog az mz6000 tán a tied meg 8500 a széria csövel is 3-4 be
dehogy! a kipuff a hang miat kéne,mert a gyári dobokkal nem az igazi.szerinted etz rezó nem lenne jó?
Szerintem ismeri... legalábbis így rémlik
meg sporóltál egy potya utat.
amit lenyultak róla az elsö restaurálásnál és felkerült a vashenger.
mr 2ütem a emailja és 82-es ment.
na most szerintem vitát abba lehet hagyni 1 db készült belöle ugy mint p11-böl legalább is 75 dec 31 ig utána 1 db se. teljesen egyedi vilt minden rajtuk kézi munkával készült méd a tank is polcrol levenni se lehetet még a kisérleti raktárábol se. Hasaonló kinézetütt lehetett jawa tankbol mz villábol de eredeti 1db volt.
Az MC-ét meg én tudom jól:)
Kisipari "P24" lehet akár több tucat is , de eredeti gyári csak 1 azaz egy db volt , és az eredetileg alu hengeres volt , 24 le-vel !
A 160-at nem én írtam , de óra szerint hihető , volt amelyik már kb 80-nál mutatott annyit