Rendben , ne vitázzunk , akkor jöhetnek a képek és dokumentumok a P23-ról és a többi P24-esről !
Türelmetlenül várjuk . ( Dani Péter (egyik)könyvében vannak szarvashibák , a P20-al kapcsolatban biztosra tudom , de akkora hibát nem ejt , hogy P23-ról beszéljen )
Nem szólt nekem,hogy részt kíván itt venni a fórumozásban.Ami azt illeti,az oldtimeres fórumózásban én sem akarok részt venni,had ne mondjam,milyen okokból kifolyólag.Inkább olvasgatok,és mosolygok a markomba:)
Van egy robesz váltóm, és majd össze kéne valahogy hangolni egy villamos hajtással... De még most más problémáim vannak, majd ha esetleg egy két hét múlva segítenél pár tanáccsal?
Igazából én nem vitázok mert ez egyértelmű dolog , csak próbálom bizonygatni . Legalábbis minden érintett így tudja és az írásos dokumentumok is ezt támasztják alá .
na most szerintem vitát abba lehet hagyni 1 db készült belöle ugy mint p11-böl legalább is 75 dec 31 ig utána 1 db se. teljesen egyedi vilt minden rajtuk kézi munkával készült méd a tank is polcrol levenni se lehetet még a kisérleti raktárábol se. Hasaonló kinézetütt lehetett jawa tankbol mz villábol de eredeti 1db volt.
Türelmetlenül várjuk . ( Dani Péter (egyik)könyvében vannak szarvashibák , a P20-al kapcsolatban biztosra tudom , de akkora hibát nem ejt , hogy P23-ról beszéljen )