Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szakik , azért ez a 2T "megragadás" kicsit összetettebb téma annál , hogy ilyen egyszerűen megmegyarázzuk !
Először is ne ragadjatok le annál , hogy csesztetitek a Dimmát , mert abból mindig csak megsértődés van
Másodjára az való igaz , hogy a rossz dugó miatt azonnal megragadhat , de ez közel sem jelenti azt , hogy a jóval nem . Néha kis apróságokon múlik ..........
Lecsó , nemrég írtad , hogy a tanktáska miatt egy rövidebb távon jó párat akasztottál , mégse írta be senki , hogy amatőr vagy . Lehet fűrészelni a fingot , csak igazából nem sok értelme van , és nem is visz előrébb ...........
látod milyen tudatlan vagy fel kell hogy világositsalak , a csabás sose rakott uj dugot egy reszelt motorba ,
mindig egy 5-6 futott motorbol csinált racét nem mondtak ott voltam. A sok ragadást meg hivatalbol kellet szétszedni mert a problémás esetekbe hozzánk került a motor. az lehet hogy kilukadt de mégsem akadt meg de szándékos volt, bár a felét a nándinak intézd,fod neki örülni hogy szaropzol vele egyekl többen lesznek akik nem rajonganak érted dömdödön
Ölbei szaki!

Itt van pl 5 lamellás erősített (vastagabb) rugóju kuplung:

http://rzt.de/index.php?page=s...

itt meg az 5 sebis váltó:
http://rzt.de/index.php?page=s...

VAgy innen rendelsz,vagy ugyan ezt innen: http://www.simsonbolt.fw.hu/

A magyar bolt, természetesen drágább, a némettől viszont borsos csomagolási és postaköltséggel jön.
gondoltam , jawatól meg kéne szabadulni és valami normális rd-t venni...
Nagyon szép.
És ha akkor lett volna egy RD 350 LC is a garázsodban, akkor is P20-szal mentél volna?
Nem ez volt a kérdés.
Igen egyszer akasztottam 90-ben, az első Ringi menésemen. Mindent variáltam, kivéve a fúvókázást. Tehát nem a dugóval volt baj akkor sem, hanem a tudatlanságommal.
Abban, hogy neked sokat ragadt, szerepet játszhatott a te tudatlanságod. Csabásnak is megakadt párszor, de okult belőle, és évek alatt olyan tuningot alkotott meg, amiből tudtam menni éveket gond nélkül.
Most rakd szépen magad elé a sok Yamaha dugattyút, amiknek kilukasztgattátok a tetejét, fényképezd le, és rakd be ide a képet. Aztán mond azt, hogy szarok azok a dugók is.
Hát, nem szarok, csak nem jó irányba fejleszttetek. És ez van a P20-szal is. Sok okostojás azt hiszi, mindent lehet, és reszel ész nélkül.
Kicsirigó.
Nem a dugóval van baj. Illetve azzal van, hogy nincs.
vettem az adást du hivlak.
Maestro! Változott a program,vagyis ma dől el. Mindenféleképpen vasárnap ott a Honda Csepelen! Vagy Maci viszi,(megy Tökölre Pannóniáért) vagy én+a24h.csapatfönix visszük és menetbe veszünk egy RD 400-ast neki.Ez ma dől el,hogy melyik verzió, ha megjönnek róla a fotók. Az asszonkámtól eztetet kapom karácsonyra!
Csak 350 pénz is elég Jawa nélkül. Kösz nem!
a fögeco Tomi feltette a 24 h onbordját
mikó gyüssz vecsésre? most jöttem haza kicsit hosszu müszak volt teljesen szét vagyok esve.
akit kihagytam attol szori.
ki kéne nevezni az rd forumot old timer versenyforumnak má csak a bimbimz hiányzik mert atisrace képviseli a hondát meg jön brc akko morini motoguzzi nyitrai bsa kovács piktor suzuki és majdnem teljes a csapat.
én nem mondtam hogy olcsobb de maga a ftengely anyaga 1000 jobb.
én nem hiszem a nagyon nagy p20sok is turázni japó fossal járnak azé én voltam párizsba vele 1975 szeptemberébe 28óra alatt oda is értem egyhuzamba , meg nem akadt de dinamot cseréltem éjjel.
na mondjuk minden japán volt benne még a dinamó is.
de mondjuk az ypvs má igen. az rd a 70 évek sztárja az nsr meg90egynehány évböl való. pont olyan mintha a t5 vetnéd össze az ngr-rel vagy az aprillia rs-el.
nem akartam válaszolni nincs kedvem ahhoz hogy ellentéteket generáljak, de 90 % megragad te és az ölbei más tészta de ne mond hogy neked sose akadt meg. Ölbeié is megakadt kétszer is idén nem is akárhogy. de ez más tészta. szériáropl volt szó és azt hiszem én jóval több ilyen problémával találkoztam mint te valaha fogsz kicsirigó.
nagyon kevesen tudják mit kell a p20-al csinálni hogy ne ragadjon amikor azon vitatkoznak hogy milyen dugó jo bele az már valamit sejtett.
na elökerültél "apád2 NEM TUD REGISZTRÁLNI.
de kell!
A jawa, meg 350 pénz:)
(bocs:)
nem kell érte jawa 350+pénz?