Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem nem tudsz mert amikor készült akkor ott fogtam a csö végét amiböl hajlitották, ilyenkor télen a fütött hegg asztalon a készülö váz mellet reggeliztünk. ismerned kéne a gyár történelmét nem csak a leirtakbol.
a hengeres rész hossza is egyezen meg a rajzal az átmérö meg adott.
Én nem akarom megyőzni de tényleg nem egy volt!
A második mondat nagyon ott van
Bocs Suzu t akartam!
Lehet, hogy csak csinált, kamu 24-es volt. Azért Suzut nem kéne meggyőznöd.
Ha már csak egy p24 készült akkor majd ha ráérsz kérdezd máR meg a Szász Lacit formula 3000 versenyző,hogy mivel járt 80 ba az autószerelő suliba ,amikor lejött a fél iskola megnézni majd megmondja neked , MEG a SUSUNAK IS,HOGY HÁNY VOLT!
ja az elég vékony,van poweres+sima is, szóval a hengeres rész maradhat,onnét a rajz szerint,igaz?
Rendben!
Valamelyik este a jövő héten suliból hazafelé megnézném a gépparkot!Mit szólsz?
89 ben láttam a motort fényképező nem volt nálam ilyenkor mi van halucigén?
Lehet, hogy gyalogkakukk a gazdája!
Na ez így igaz , én sosem fogok gyári P23-ast látni mert nem használok hallucinogén szereket
Viszont hallottam , hogy láttak már olyan embert aki mindent látott

Ha szépen kérhetném mindenkitől : Csak olyan dolgokat jelensenek már ki biztosra amit kétséget kizáróan bizonyítani is tudnak ! Nagyon sok motoros témában így is a béka segge alatt van a magyar átlag tájékozottsága , sajnos . Néha legszívesebben elsírnám magam némelyik feltöltött videón vagy valamelyik hozzászólásán
Ez felháborító! kár volt fel tenned ezeket képeket.
Én láttam ilyen motort de te lehet ,hogy sose fogsz!Bár most csinálok egy hasonlót.
Azért vannak beteg emberek
Velem?
Ki mondta ,hogy csak a pannoniából lehet traktort csinálni!
Ahogy mondod, de ez egy versenyre lesz, olyan mint a Bosch Pneumobil, csak ez elektromobil
tudnál elérhetőséget adni az lchez?
Majd ird össze mi kell, de én beszéltem a volt gazdival, és nem mint vevőnek mesélte hogy nem rossz a motór, csak egy jó fényezés kellene rá
hütögép mosogép külsö burkolata.
1mm-bö csinálom öket de ha a régi tipusu rd -d van akkor elvágod és megcsinálod a hengeres résztöl hátrafelé.
olyan sokat nem ronthasz lehet hogy jobb lessz
ez igaz. megpróbálom legyártani a rajzról,csak kéne valami jó vékony lemez.
Tudnál majd segíteni, hogy kb mennyibe kerülnek a felújításhoz szükséges motorikus alkatrészek. Mit, honnan, mennyiért érdemes beszerezni.
Az előző tulaj állítólag felújította a motorom, de jobbos hengerben vannak karcok. Jó lenne tudni, hogy még menyit megy el ebben a formájában. Tavaszra én is össze akarom rakni a gépet, csak idő és alkatrészek hiányában nehéz lesz.
A keleti régióból van Rd-s a fórumon?