engem nem tudsz mert amikor készült akkor ott fogtam a csö végét amiböl hajlitották, ilyenkor télen a fütött hegg asztalon a készülö váz mellet reggeliztünk. ismerned kéne a gyár történelmét nem csak a leirtakbol.
Ha már csak egy p24 készült akkor majd ha ráérsz kérdezd máR meg a Szász Lacit formula 3000 versenyző,hogy mivel járt 80 ba az autószerelő suliba ,amikor lejött a fél iskola megnézni majd megmondja neked , MEG a SUSUNAK IS,HOGY HÁNY VOLT!
Na ez így igaz , én sosem fogok gyári P23-ast látni mert nem használok hallucinogén szereket
Viszont hallottam , hogy láttak már olyan embert aki mindent látott
Ha szépen kérhetném mindenkitől : Csak olyan dolgokat jelensenek már ki biztosra amit kétséget kizáróan bizonyítani is tudnak ! Nagyon sok motoros témában így is a béka segge alatt van a magyar átlag tájékozottsága , sajnos . Néha legszívesebben elsírnám magam némelyik feltöltött videón vagy valamelyik hozzászólásán
1mm-bö csinálom öket de ha a régi tipusu rd -d van akkor elvágod és megcsinálod a hengeres résztöl hátrafelé.
olyan sokat nem ronthasz lehet hogy jobb lessz
Tudnál majd segíteni, hogy kb mennyibe kerülnek a felújításhoz szükséges motorikus alkatrészek. Mit, honnan, mennyiért érdemes beszerezni.
Az előző tulaj állítólag felújította a motorom, de jobbos hengerben vannak karcok. Jó lenne tudni, hogy még menyit megy el ebben a formájában. Tavaszra én is össze akarom rakni a gépet, csak idő és alkatrészek hiányában nehéz lesz.
A keleti régióból van Rd-s a fórumon?
Viszont hallottam , hogy láttak már olyan embert aki mindent látott
Ha szépen kérhetném mindenkitől : Csak olyan dolgokat jelensenek már ki biztosra amit kétséget kizáróan bizonyítani is tudnak ! Nagyon sok motoros témában így is a béka segge alatt van a magyar átlag tájékozottsága , sajnos . Néha legszívesebben elsírnám magam némelyik feltöltött videón vagy valamelyik hozzászólásán
olyan sokat nem ronthasz lehet hogy jobb lessz
Az előző tulaj állítólag felújította a motorom, de jobbos hengerben vannak karcok. Jó lenne tudni, hogy még menyit megy el ebben a formájában. Tavaszra én is össze akarom rakni a gépet, csak idő és alkatrészek hiányában nehéz lesz.
A keleti régióból van Rd-s a fórumon?