Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom ez neketek sem tul jó hír, ezek szerint pannóniával több helyen lehet indulni?
Csak neked mert olvastam rólad ,és tényleg szereted a pannoniát a dugattyú mahle volt 67 p20ba,amiről lopták a jappánok a proxot de azért először nem volt valami jó az anyagősszetétele!
na most a bordás ülés az talán 50-100 db készült de inkábbcsak 50-en abbol szériát sohs se csináltak ez biztos.
a 24-h csak x be mehetsz mert a yamaha szegregált szerintem ott nincs értelme indulni 100e reket elkölteni
biztos lessz fenn techmikai kiirás a mamsz veteránon bár lehet hogy még verseny se lessz. má nézem a kampot ahova a 2 yamahát felakasztom
Ez igaz ,de azért 75 után még raktak össze motort ez volt a limitált széria amit nyugatra vittek,vagy itteni fejes kapta meg,én láttam egy ilyen motort , jobban nézett ki mint a yds2 ,de a haveromnak is volt 76 vázcimkés luxusa amin p 24 bordázott ülés volt gyárilag!
ha löketett modositottál akkor egyedi ftengely volt benne.
Tartósan persze nem bírja rd 350 hajtókar volt benne ezüstözött kosárral 13000 nél szétrepült a jawa generátor tekercselése is pedig elvileg utcára csináltam a motort
A haverénál szebb levegőst még nem láttam. azóta az űlése is rendben van. csak az a baj hogy évente 1 km-el ő a km-ek száma. még bontatlan a blokkja, és nem csörög.
Az az igazság hogy a 2006-os és 2007-es 24 órás kiirását is megtaláltam, az ok. De pl bajnokság? Még a Mams-on találtam kiirást de inkább csak a verseny szervezésével kapcsolatban, konkrét technikai szabályzatot nem találtam, a verseny kiirás rész üres a honlapon.
Miért? rövid csövel elküldöm én is 14-ig bármikor, csak a tapasztalat azt mutatta, hogy nincs értelme
Helló! ha az 14000 forog az biztos ,hogy kétszer odahúzod és zörög a blokk,még jappán hajtokarral is még a titán esetleg!
Egy kicsit konkrétizáld, mert foton pl tökmindegy.
te és megkérdem ha lehet ki gyártotta mert 75 be megszünt a gyártás.?
Ilyeneket én is hallottam (nekem zöldségnek tünt) neked honnan az ifo?
Helló! ezt nem jól tudod!
Gondolok itt akár mint pl Fóti veteran verseny, akár pálya verseny.
Ez igaz 75 ig nem volt,81 ben volt p23!
nem yamaha az félre vagy informálva valamilyen gokárté má szereli a másik két kereket is rá
miröl beszélünk pályaversenyröl vagy ceglédi egylet megbizhatóságirol.
+ csak 18" gumi
na most tudni kell "a laknerp350" a lenyult az a 001 volt vashangerrel és csak 326ccm /van ilyen régi 350nevezett yamaha furat löketazonos/ a leggyengébb volt bár majd eltörte a bokámat a gyárudvarba
az aluhengeresek vagy jó5-6 le többet tudtak.
Annyit infóm van hogy csak fűzött kerekek használhatók, központi rugó nem alkalmazható, versenyközben fő darabok cseréje nem engedélyezett, slick használata tilos,
JRC!Küldtem mailt!
Melyik versenyen?
Jó estét! Elnézést a következő amarör kérdésemért: A kategoriák kiirásairól, szabályokról, technikai szabályokról lehetséges motor paraméterekről hol lehet tájékozodni? Mit lehet alakítani mit nem szabályokat hol találom?
Előre is köszi