Csak neked mert olvastam rólad ,és tényleg szereted a pannoniát a dugattyú mahle volt 67 p20ba,amiről lopták a jappánok a proxot de azért először nem volt valami jó az anyagősszetétele!
a 24-h csak x be mehetsz mert a yamaha szegregált szerintem ott nincs értelme indulni 100e reket elkölteni
biztos lessz fenn techmikai kiirás a mamsz veteránon bár lehet hogy még verseny se lessz. má nézem a kampot ahova a 2 yamahát felakasztom
Ez igaz ,de azért 75 után még raktak össze motort ez volt a limitált széria amit nyugatra vittek,vagy itteni fejes kapta meg,én láttam egy ilyen motort , jobban nézett ki mint a yds2 ,de a haveromnak is volt 76 vázcimkés luxusa amin p 24 bordázott ülés volt gyárilag!
Tartósan persze nem bírja rd 350 hajtókar volt benne ezüstözött kosárral 13000 nél szétrepült a jawa generátor tekercselése is pedig elvileg utcára csináltam a motort
A haverénál szebb levegőst még nem láttam. azóta az űlése is rendben van. csak az a baj hogy évente 1 km-el ő a km-ek száma. még bontatlan a blokkja, és nem csörög.
Az az igazság hogy a 2006-os és 2007-es 24 órás kiirását is megtaláltam, az ok. De pl bajnokság? Még a Mams-on találtam kiirást de inkább csak a verseny szervezésével kapcsolatban, konkrét technikai szabályzatot nem találtam, a verseny kiirás rész üres a honlapon.
na most tudni kell "a laknerp350" a lenyult az a 001 volt vashangerrel és csak 326ccm /van ilyen régi 350nevezett yamaha furat löketazonos/ a leggyengébb volt bár majd eltörte a bokámat a gyárudvarba
az aluhengeresek vagy jó5-6 le többet tudtak.
Annyit infóm van hogy csak fűzött kerekek használhatók, központi rugó nem alkalmazható, versenyközben fő darabok cseréje nem engedélyezett, slick használata tilos,
Jó estét! Elnézést a következő amarör kérdésemért: A kategoriák kiirásairól, szabályokról, technikai szabályokról lehetséges motor paraméterekről hol lehet tájékozodni? Mit lehet alakítani mit nem szabályokat hol találom?
Előre is köszi
biztos lessz fenn techmikai kiirás a mamsz veteránon bár lehet hogy még verseny se lessz. má nézem a kampot ahova a 2 yamahát felakasztom
az aluhengeresek vagy jó5-6 le többet tudtak.
Előre is köszi