suzu 77és akit érdekel
Sörözéssel egybekötött megbeszélést tartunk a jövő évi versenyek lehetőségeiről,Pesten a volt Corvin áruház alján lévő JELEN étterembe,Dec 12-én 19 órától.
Kérem,hogy aki jönni szeretne,az ide a fórumra jelezze,Dec 3-ig,hogy helyet tudjunk foglalni.
azt a cafét te csináltad? egy pár évvel mondjuk vagy 20 hoztam ilyen blokkot azt 5ezerért is alig vitték el.
ha nem lessz versöny akko csinálok cafét de addig nem
suzu77:lenne, csak büntetnek az uzsoráért
Az a baj, hogy kb. 2 év mire elkezd termelni, addig csak pénznyelő! Erre senki nem akar pénzt adni. Pályázni kell, de a pályázatírók se dolgoznak már sikerdíjért.
A gyagyások azt írják hogy ugyanúgy megy a Z gyári blokkal, mint ezzel a ZX10-zel Egyébként normális használatra elég a széria blokk is.
A CB750 nem tetszett?
Sajna nem az enyém a vas. Van a videóim között cb750 cafe racer, most azon vagyok rajta, de még nem találtam hozzá alapot. Ha eltakarítom a Fazer alkatrészeket az lesz az első, hogy összerakok egy ilyen gépet. Ha levizsgázik a csajom motorból jövőre megkaphatja, ha nem akkor csak saját magamnak. A Z1000 sincs még teljesen kész, de legalább most már jól megy és jó a hangja is. Keresek hozzá hasidomot. GPZ 900R teljes idomszett (fej, oldal, plexi, tartó, lámpa) nem érdekel valakit olcsón? Szép youngtimer lehetne belőle.
Csinálhatnánk a Man szigetek mintájára is, csak mondjuk böszörményben a körúton a purgyék néha megnéznék -közelről- hogy milyen motor jön. Így lett TK az első nagy-motorom 2 hét után!
ez a tied? egyébbként mindenkinek igaza van a földet meg kell váltani aranykorona értékben, nem lehet ebek harmincadjára hagyni mert az összes erőgépes ott fog ralyzni. valahol olyan helyt kéne nézni ami az ország közepe , mindenkinek egyforma messze van. má gondolkodtam valami elhagyott falú kéne oszt ott csinálni olyan "utat" amit le lehetne zárni schleiz drei eck pl- ul sokszor voltam tetszet. most is van ott verseny épitési engedély is egyszerübb. Tán unios támogatást is lehetne szerezni.Majd körbekérdek van vagy 10 cég az irodaházba ahol reszelek. Mind a mi pénzükön gazdálkodik.
Ami biztos a reptér környékén sajna nem lehet megcsinálni.
A természetvédelmet rám bízhatjátok, a csajom elvállalja a szakértést. Főállásban is ezt csinálja egy olajipari cégnek, ezzel nem lenne gond, illetve a hatóságoknál is van ismerős
Este majd nem kapcsoljuk fel a villanyt, nehogy a túzok nekirepüljön a villanyoszlopnak!
Várom a rajzot, akár privátban is.
Én nem viccből mondtam, hogy csináljuk!
ilyen balhét eleve csak "gyep" vagy" legelő" besorolásu területen/annak birtokában lehet elkezdeni, termőföldön eleve esélytelen.
A legelőt picit egyszerűbb ipari területté átsoroltatni, pláne, ha valami út mellett van.
ami eleve ipari terület, az meg flejtős, mert kurva drága.
Van még a dolognak egy randa buktatója, nevezetesen, hogy semmi iylesmit nem lehet temészedvédelmi területnek még a közelébe sem építeni, tehát nem csak a kinézett földterület, de még a környezete sem lehet az, ráadásul számtalan védett faj él ország szerte, aminek a fészkelő/szaporodó/lakó mittoménmicsodáló területére, vagy a mellé sem lehet iylesmit építeni, és ez nagy cumi, mert az ilyesmi nagyon nem derül ki a telekkönyvből, csak éppen nem lehet engedéyltkapni rá,mert mondjuk a szomszédban fészkel a nádi baszadék.
Köszi! Nem balaton ring méretűre gondoltam! Kósa pm miniszterelnök akar lenni. Ha azt akarja hogy a
Debrecen környéki motorosok rá szavazzanak segítsen a pályaépítésben
Tudom hogy nem megy jól -sajnos- a bolt, de rajta keresztül a "nagy Kawasaki vezérekhez" is el tudnánk jutni. Kunmadarat is keményen támogatják (pl. H+polgármester), pedig az egy kis falu, akkor debrecenbe miért ne folyhatna egy kis pénz?!
Olcsón is lehet:
Sörözéssel egybekötött megbeszélést tartunk a jövő évi versenyek lehetőségeiről,Pesten a volt Corvin áruház alján lévő JELEN étterembe,Dec 12-én 19 órától.
Kérem,hogy aki jönni szeretne,az ide a fórumra jelezze,Dec 3-ig,hogy helyet tudjunk foglalni.
ha nem lessz versöny akko csinálok cafét de addig nem
Az a baj, hogy kb. 2 év mire elkezd termelni, addig csak pénznyelő! Erre senki nem akar pénzt adni. Pályázni kell, de a pályázatírók se dolgoznak már sikerdíjért.
A gyagyások azt írják hogy ugyanúgy megy a Z gyári blokkal, mint ezzel a ZX10-zel Egyébként normális használatra elég a széria blokk is.
A CB750 nem tetszett?
Csinálhatnánk a Man szigetek mintájára is, csak mondjuk böszörményben a körúton a purgyék néha megnéznék -közelről- hogy milyen motor jön. Így lett TK az első nagy-motorom 2 hét után!
A természetvédelmet rám bízhatjátok, a csajom elvállalja a szakértést. Főállásban is ezt csinálja egy olajipari cégnek, ezzel nem lenne gond, illetve a hatóságoknál is van ismerős
Este majd nem kapcsoljuk fel a villanyt, nehogy a túzok nekirepüljön a villanyoszlopnak!
Várom a rajzot, akár privátban is.
Én nem viccből mondtam, hogy csináljuk!
A legelőt picit egyszerűbb ipari területté átsoroltatni, pláne, ha valami út mellett van.
ami eleve ipari terület, az meg flejtős, mert kurva drága.
Van még a dolognak egy randa buktatója, nevezetesen, hogy semmi iylesmit nem lehet temészedvédelmi területnek még a közelébe sem építeni, tehát nem csak a kinézett földterület, de még a környezete sem lehet az, ráadásul számtalan védett faj él ország szerte, aminek a fészkelő/szaporodó/lakó mittoménmicsodáló területére, vagy a mellé sem lehet iylesmit építeni, és ez nagy cumi, mert az ilyesmi nagyon nem derül ki a telekkönyvből, csak éppen nem lehet engedéyltkapni rá,mert mondjuk a szomszédban fészkel a nádi baszadék.
Debrecen környéki motorosok rá szavazzanak segítsen a pályaépítésben