Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a fotot má láttam a vdani tette fel. mé pont jawa mikor annyi purrogo 4takt van.?
Atomtámadás érte?! Szerintem nem érdemes feltöltetni, hagyd így.
majd a jövö héten rákérdezek odabent mi a pálya, valami tuti kéne.
Csak egy videó, de lesz nekem is saját. Minden csak idő és pénz kérdése.
Olcsón is lehet:
vélemények? mit kezdjek,ha mind 2 égéstérben így szétvan cseszve a présfelület?
Az= 2fő.
megszervezem hozom a schenket az absztines azt vezet egyébb kltségek?
van egy pár 4hengeres blokk a bontóba a gyerekemnél majd kinézek egyet van v4 honda 1000 csak kva nehéz.
suzu 77és akit érdekel
Sörözéssel egybekötött megbeszélést tartunk a jövő évi versenyek lehetőségeiről,Pesten a volt Corvin áruház alján lévő JELEN étterembe,Dec 12-én 19 órától.
Kérem,hogy aki jönni szeretne,az ide a fórumra jelezze,Dec 3-ig,hogy helyet tudjunk foglalni.
azt a cafét te csináltad? egy pár évvel mondjuk vagy 20 hoztam ilyen blokkot azt 5ezerért is alig vitték el.
ha nem lessz versöny akko csinálok cafét de addig nem
haveroddal beszéltél? mikor tud jönni?
suzu77:lenne, csak büntetnek az uzsoráért
Az a baj, hogy kb. 2 év mire elkezd termelni, addig csak pénznyelő! Erre senki nem akar pénzt adni. Pályázni kell, de a pályázatírók se dolgoznak már sikerdíjért.

A gyagyások azt írják hogy ugyanúgy megy a Z gyári blokkal, mint ezzel a ZX10-zel Egyébként normális használatra elég a széria blokk is.
A CB750 nem tetszett?
jól seper a zx10
van itt valakinek nélkülözhető 30-50 milliója?
Sajna nem az enyém a vas. Van a videóim között cb750 cafe racer, most azon vagyok rajta, de még nem találtam hozzá alapot. Ha eltakarítom a Fazer alkatrészeket az lesz az első, hogy összerakok egy ilyen gépet. Ha levizsgázik a csajom motorból jövőre megkaphatja, ha nem akkor csak saját magamnak. A Z1000 sincs még teljesen kész, de legalább most már jól megy és jó a hangja is. Keresek hozzá hasidomot. GPZ 900R teljes idomszett (fej, oldal, plexi, tartó, lámpa) nem érdekel valakit olcsón? Szép youngtimer lehetne belőle.
Csinálhatnánk a Man szigetek mintájára is, csak mondjuk böszörményben a körúton a purgyék néha megnéznék -közelről- hogy milyen motor jön. Így lett TK az első nagy-motorom 2 hét után!
ez a tied? egyébbként mindenkinek igaza van a földet meg kell váltani aranykorona értékben, nem lehet ebek harmincadjára hagyni mert az összes erőgépes ott fog ralyzni. valahol olyan helyt kéne nézni ami az ország közepe , mindenkinek egyforma messze van. má gondolkodtam valami elhagyott falú kéne oszt ott csinálni olyan "utat" amit le lehetne zárni schleiz drei eck pl- ul sokszor voltam tetszet. most is van ott verseny épitési engedély is egyszerübb. Tán unios támogatást is lehetne szerezni.Majd körbekérdek van vagy 10 cég az irodaházba ahol reszelek. Mind a mi pénzükön gazdálkodik.
Csak egy tipp: Józsánál a város végén (debrecen felé) van eladó terület...
Ami biztos a reptér környékén sajna nem lehet megcsinálni.

A természetvédelmet rám bízhatjátok, a csajom elvállalja a szakértést. Főállásban is ezt csinálja egy olajipari cégnek, ezzel nem lenne gond, illetve a hatóságoknál is van ismerős
Este majd nem kapcsoljuk fel a villanyt, nehogy a túzok nekirepüljön a villanyoszlopnak!
Várom a rajzot, akár privátban is.
Én nem viccből mondtam, hogy csináljuk!
ilyen balhét eleve csak "gyep" vagy" legelő" besorolásu területen/annak birtokában lehet elkezdeni, termőföldön eleve esélytelen.
A legelőt picit egyszerűbb ipari területté átsoroltatni, pláne, ha valami út mellett van.
ami eleve ipari terület, az meg flejtős, mert kurva drága.
Van még a dolognak egy randa buktatója, nevezetesen, hogy semmi iylesmit nem lehet temészedvédelmi területnek még a közelébe sem építeni, tehát nem csak a kinézett földterület, de még a környezete sem lehet az, ráadásul számtalan védett faj él ország szerte, aminek a fészkelő/szaporodó/lakó mittoménmicsodáló területére, vagy a mellé sem lehet iylesmit építeni, és ez nagy cumi, mert az ilyesmi nagyon nem derül ki a telekkönyvből, csak éppen nem lehet engedéyltkapni rá,mert mondjuk a szomszédban fészkel a nádi baszadék.
Hidd el, rá szavaznék! De csak ha kész a pálya!
Köszi! Nem balaton ring méretűre gondoltam! Kósa pm miniszterelnök akar lenni. Ha azt akarja hogy a
Debrecen környéki motorosok rá szavazzanak segítsen a pályaépítésben
Más a gyorsulási verseny és más a gyorsasági verseny! Egy normális gyorsasági ott kezdődik,ahol a gyorsulás véget ér. 402 m.után.
Viccelsz? A világ végére? + ilyen városvezetéssel,ahol csak az ízeltlábú focisták léteznek?!
Ez a DEMOSE a Tarsoly Karcsi oldala. Ő is nagyon régen szeretne D.-be pályát. Holnap belinkelem a pálya (Róna-ring) tervrajzát! Ok?
Tudom hogy nem megy jól -sajnos- a bolt, de rajta keresztül a "nagy Kawasaki vezérekhez" is el tudnánk jutni. Kunmadarat is keményen támogatják (pl. H+polgármester), pedig az egy kis falu, akkor debrecenbe miért ne folyhatna egy kis pénz?!