Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Szabó peti is rendezet köbányán a robogosoknak meg a gyerekeknek fel is jelentették, kapott megrovást meg valami büntit , az hogy nincsennek versenyek és valaki tenni akar érte annak kitekeri a nyakát a mams. másik szövetséget kéne csinálni és akkor talán fujhatnák de ennek utána kéne nézni.
akárki akármit mond versenyt rendezni nem egyszerü,legalább is itthon. a mams letilt minden versenyt ha valaki rendez azt a vodicskáné feljelenti a mamsnál. meg pénz sok sok pénz.
Kunmadár...?Egy 8 órás?Miért is ne.Felkészülés a 24-h-ra.Egyik nem zárja ki a másikat.Ez miért nem jutott még eszünkbe.Jaj... remélem nem indítok el ezzel valami lavinát.Nehogy az legyen,hogy emiatt kevesebben menjenek el a 24-h ra.Meg kellene beszélni,milyen az anyagi helyzet a csapatoknál.Esetleg 6-órás?...Jövőre szűkebb lesz a keret,dehát Race is kevesebb lesz. Vélemények?
SZia JRC nekem van TZR 250 3XV m( 3xv4.......)
ha érdekelne de igazábol átvenném az alkatrészeid ha gondolod (na nem azért mintha szar lenne csak elég ritka és bontottan is az ezáltal)de ha meg akarnád venni .............................................
ha gondolod irj emilt vagy hivj fel
taller@citromail.hu
30 512 9874
rd 350 ypvs vagy P20-21 et beszámolok
Debrecenben is voltak versenyek de amióta nemzetközi a reptér,bukó.
Az húzós! Megkérdezzük a Nyíregyházi repteret.Régebben jó kis MMSZ.versenyek voltak ott.http://maps.google.com/maps?f=...
Úgy néz ki lesz bót!
Üdv.
Ha a Dunafelöl nézem a kifutót akkor jobb oldali gurulón mentünk az jó, csak egyenes és széles út és passz.
Hivatalosan 1 óra 1 motor=11000Ft, itt leis tettünk róla.
itt a motorod
Üdv Nándi szán! Én inkább a repülőtereket nézegettem (no Ferihegy),ott nincs járdaszegély,miegymás. Az a Tököli téma nagyon csipesz lenne ha működne!http://maps.google.com/maps/mm...
Yeti racén 5,5 körül (0- -10 fok) Bábolnán felét mint az utcaim (kb25fok) ezeken kivül soha nem mértem.
Igen engem csak v2 érdekel !Ahhoz maradt még alkatrészem
Ezt láttad 360eft ?
Légyszi küld el hol ha megtalálod,köszi!
Ez az, valaki hírdetett a netten a multkor 94 est 380 ért ha minden igaz!
Igen
Az a legutolsó széria v2 nem?
Üdv!
Szerintem is a legolcsóbb megoldás a HÁZTÖMBKÖRÜLI VERSENY, de ha véletlen történik valami komolyabb baleset akkor vége az egésznek.Nálunk szerintem a rendőrség,a média, és még kitudja ki mindenki rárepülnek,mert csak a szenzációt látják hajtják!Azok az elmaradott Angolok a Mann szigeten tudják kezelni a helyzetet, pedig volt már egypár tragédia. Mi tudjuk aki versenyez minden előfordulhat!
Végkifejlet:Jó a háztömkörüli csak ügyvéd ismerősöket kell gyüjteni, vagy sok pénzt a pályabérletre.
Nem rég még nem így néztél ki!
Mennyit eszik az envi Pannonia ha téped?
Az az enyém volt én fejlesztettem azon kívül?
Somarace?
Helló
Nem tudod Mo-on kinek van TZR250SPR -e?
Ma azt mondta egy ember ,hogy lehet venni új kínai mikunit 10000/db ez igaz?