Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha RD
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
vdani666
Még mindig kiráz a hideg is hogy vehettem volna 30 körül egy jó állapotú igaz csak 125öst de akkor is, és nem vettem meg
suzu777
vas haben si zürzavar deine korf.?
petro64
Ja,ja! A váltó hátra van fordítva,az nemlátszott jól. Meg nincs rajta a nagy dekni...
suzu777
vazze még a 2006 24h dugóval fékezünk oszt nem kopik.
suzu777
pedig a nagy monokli jól állna
emzoli22357
nem fogok mértéktelenül nagy ellenállást kifejteni, ha vesztek nekem 4 dugót!
De ha már,lúd, legyen talpas, akkor bevonatosat szerretnék!
suzu777
is volt de te mondtad a cikkben az nem tadadható 1stimmel csepelen de a Gocsár bácsi maszek volt
ŐLTF
Nálunk ez személyesen is igy megy, csak közbe még sörözünk is , és még soha sem verekedtünk:-))
suzu777
forgalmis rendszámos 75000 ért
cibor
Karira veszünk neked is egyet4
suzu777
200-as
emzoli22357
Hagygyátok abba, mer széjjelültetlek!
:)
cibor
Azt hiszem suzu mester erre gondolt.
ŐLTF
Másfél év alatt nem kevés versenyüzemora után. Te mennyit is használtál 20 perc edzésre? A versenyüzem amerikába volt v. a Pannonia gyárba?
jano2
Köszi!Már beszéltem is vele,holnap megyek érte!
suzu777
piros
suzu777
99 kérnek érte ideiglenesen kivonva tel70/3749476 de a használmotorokon van.
cibor
Jó a bicaj, ha legközelebb találsz valamit akkor privátba küld, mert a kolegák elhappolják.
petro64
RD. 125
jano2
Képet talán hétvégén tudok küldeni mert bedöglött a fényképezőgépem majd addig valakítől kérek kölcsön eggyet!
madmaxi
csá cibike, ezer forint, ez mi? http://www.hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=2&h_id=182442
&h_partner=0
suzu777
látod ez is azt jelzi még van kraft az öregekbe, mert 1-nek neki se állnak
jano2
jano2@citromail.hu
suzu777
proxba nincs 1 forint klömbség se viszont elhasznéltál egy pár hüvelyt meg dugot " a verseny mühely " számára öntött alu hengerbe. a nándi azota is smecker erre a kijelentésre mert ennek a gyárhoz annyi köze van mint neki a dalai lámához.
JRC
Küldj képet róla esetleg elérhetőséget jakabracing@gmail.com címre
❮❮
❮
…
180 / 1151
179
178
177
176
175
174
173
172
171
…
❯
❯❯
Még mindig kiráz a hideg is hogy vehettem volna 30 körül egy jó állapotú igaz csak 125öst de akkor is, és nem vettem meg