Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig kiráz a hideg is hogy vehettem volna 30 körül egy jó állapotú igaz csak 125öst de akkor is, és nem vettem meg
vas haben si zürzavar deine korf.?
Ja,ja! A váltó hátra van fordítva,az nemlátszott jól. Meg nincs rajta a nagy dekni...
vazze még a 2006 24h dugóval fékezünk oszt nem kopik.
pedig a nagy monokli jól állna
nem fogok mértéktelenül nagy ellenállást kifejteni, ha vesztek nekem 4 dugót!
De ha már,lúd, legyen talpas, akkor bevonatosat szerretnék!
is volt de te mondtad a cikkben az nem tadadható 1stimmel csepelen de a Gocsár bácsi maszek volt
Nálunk ez személyesen is igy megy, csak közbe még sörözünk is , és még soha sem verekedtünk:-))
forgalmis rendszámos 75000 ért
Karira veszünk neked is egyet4
200-as
Hagygyátok abba, mer széjjelültetlek!
:)
Azt hiszem suzu mester erre gondolt.
Másfél év alatt nem kevés versenyüzemora után. Te mennyit is használtál 20 perc edzésre? A versenyüzem amerikába volt v. a Pannonia gyárba?
Köszi!Már beszéltem is vele,holnap megyek érte!
piros
99 kérnek érte ideiglenesen kivonva tel70/3749476 de a használmotorokon van.
Jó a bicaj, ha legközelebb találsz valamit akkor privátba küld, mert a kolegák elhappolják.
RD. 125
Képet talán hétvégén tudok küldeni mert bedöglött a fényképezőgépem majd addig valakítől kérek kölcsön eggyet!
csá cibike, ezer forint, ez mi? http://www.hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=2&h_id=182442
&h_partner=0
látod ez is azt jelzi még van kraft az öregekbe, mert 1-nek neki se állnak
jano2@citromail.hu
proxba nincs 1 forint klömbség se viszont elhasznéltál egy pár hüvelyt meg dugot " a verseny mühely " számára öntött alu hengerbe. a nándi azota is smecker erre a kijelentésre mert ennek a gyárhoz annyi köze van mint neki a dalai lámához.
Küldj képet róla esetleg elérhetőséget jakabracing@gmail.com címre