Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aká r mennyire is imádom az rd-t, minden reggel megnézem a legújabb p20 videót, és libabőrös leszek!
Nagyon szép hangja van
Ha vizes Rd-n kiiktatom az olajszivattyút, le is szerelem, akkor simán be lehet zárni a nyílást egy kis lemezzel? A karburátoron az olaj hozzávezetés pedig simán bedugózom.
Membrános a ü.a.csapom, és nincs rákötve semmilyen vákuumcső. Hova kell csatlakoznia, a jobbos karbira?
Üdv Főnök! Kint voltam és nem tudtalak hivni,de holnap 9körül zavarnálak.
Na igen, nekem nem rémlik hogy egy hónappal ezelött lett volna ilyen hosszasan akármilyen vita is...
Ne lázadj, nevezz! :-))))
A P.fórumon racenévsor! Zoli,Pedróza,gyertek!+a többiek!
egyébként mzoli hozzászolását helyesnek tartom vagy 4000 ezer hozzászolásnál mindig a mederben folyt a forum.
nem hivtál
csá cibike. mit sikerült megtudni a bontott mociról?
de majd az idö eldönti kinek lessz igaza.
lemaradt gyurjál vazze.
a többit személyesen lemeccseljük
igazad van bakos ricsi van kép rólad Figyelj röviden csak annyit mondok végigéltem a magyar motorsportott 1969-1982 ig 1975 meg minden hazai és kföldi versenyen amin indultak ott voltam. ilyen szar még akkor se volt mint most. már mink is néztünk pályát a nándival a tököli repteret kapjuk majd a választ mi pénz lessz. De igazábol a bambi kéne ide, ha válalná mert iszonyu sok idő. rendezni kéne egy 8 órást.
ezt talán a másik forumon kéne nagyon takargatod a kiléted szégyeled magad nem mered ki irni ott ki vagy vazze.
nincs
MEgnézem van e itthon ilyen szer, elkéne
Üdv mindenkinek!
Beszéltem néhány polgálmesterel, mivel a Tcsegei verseny elmaradt idén, hogy hasonló kaliberű versenyeket összehozni falunapok alkalmával, mit szólnának hozzá.Senki nem zárkozott el tőle, pénzt sem kértek,azt mondták oldjuk meg mi, akik versenyezni akarunk,csak irjunk le mindent merre meddig hogy mennének az események.Ezek a versenyek országszerte lehetnének,mint valamikor az 50-es években,igaz akkor városokban tartották.Ha valakit érdekel,akkor szóljon és szivesen átadom a szervezési dolgokat.Sajna én kint dolgozom és ritkán leszek itthon.
Kértik a kommentárokat mellőzni!
Létezik orális inkontinecia betét, ennek több megjelenési formája is van, pl sör, a léyneg, hogy akinek a szájában van valami, az nem tud beszélni:)
Hoznék a fórumra néhány működési törvényt!

1 paragrafus:

Tilos nekem bárkivel, vagy bármivel vitatkozni, idézgetni, vergődni, moralizálni, világmegváltani!
Kizárólag a yamahával, a versenyzéssel, és Talmácsival kapcsolatban szabad lelkesednem!
(több szabály nincs is:)
És ez gyógyítható?
Nem szívom fel magam ilyesmin, de értékelem, hogy vissza tudod vonni amit egyszer leírtál.
Ha lehet hagyjuk az egészet, igyekszem a jövőben kerülni a kifakadásokat, igyekszem kordábantartani az orális inkontinenciámat.
Ha bántó volt, bocsánat. Kicsit túllőttél a célon a hozzászólásoddal ( "semmit sem fognak rendezni", "széthúzás szag van", "akkora embernek képzelik magukat"), azért helyeseltem. Azért nem túl egészséges ilyeneket irnod, amikor nem is ismersz minket személyesen... Persze szájkaratézni a neten a legkönnyebb.
Nekem van egy olyan érzésem , hogy Zolinak most sajnos sok mindenben igaza van , amiben pedig nincs az meg elgondolkodtató ......
Váááá:)
persze hogy nem!

A másik kolegára értettem.