Ez nem 2002 ben volt márciusban mikor a kiállítás is volt a Rákóczi kertben?Akkor tuti ott volt ez a gép!
Az ezüst úgy tudom Miskolci és B.Mátyás építette!
na most ti ugyanaz használjátok mondjuk a tkr hajtókar amit tz ként árulnak jó bele átalakitással. De lehet hogy
több alapméretes hengerem van mint a p20forumnak de biztos össze tudok itthon szedni 20párat.nem ez a lényeg nem a p20hibája hogy szarbol várat csináltunk. nekem nem mondták én láttam fogtam csináltam fényezni nekem nem kell.
ebbe egyetértek bár mingyá mondja ölbei hogy nem igaz. bizony az égbeszöktek a p20 sok árai sztem annyit meg nem ér csak egyeseknek. Ráadásul sok a gagyi benne mindenféle rissz rosz cuccal csak pufogjon.
Én még kintröl származó lepukkadt yamahával is találkoztam érdekes modon majd minden belül használható volt,és a mai napig van gyári alkatrész p20árban. a kinti vaterán meg 2000-nél is több alkatrész van. Jó minöségbe.
31 le volt keréken nagyon magas volt a vezérlése ezért 14000 ig forgott agresszív teljesítménygörbével lórúgásszerűen jött az erő akkor egykerékre állt !Akarok majd egy Rd 400ast fejleszteni,mert én imádom a P20 ast is csak egyszerűen nevetségesen inkorrekt árakról beszélnek reálisan gondolkodva sose lesz olyan mint egy yamaha vagy honda
Az ezüst úgy tudom Miskolci és B.Mátyás építette!
http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Innen rendelte, nem is rdága, és még 2 ampert sem vesz fel, és elég nagy a szállítása,a mérete viszont lég kicsi.
több alapméretes hengerem van mint a p20forumnak de biztos össze tudok itthon szedni 20párat.nem ez a lényeg nem a p20hibája hogy szarbol várat csináltunk. nekem nem mondták én láttam fogtam csináltam fényezni nekem nem kell.
Én még kintröl származó lepukkadt yamahával is találkoztam érdekes modon majd minden belül használható volt,és a mai napig van gyári alkatrész p20árban. a kinti vaterán meg 2000-nél is több alkatrész van. Jó minöségbe.