Én fejleszteni szoktam utcán használom mert imádom a 2 ütemet Attinak segítek néha fejlesztési értekezletet tartunk! Az mc 28 most 62 le keréken 30c fokba mértük a Janánál saját méretezésű csö + fejlesztés !A tzr amivel a Soma ment az is az enyém volt én fejlesztettem nagyon erős és agresszív volt nem lágyan jön az erő mert rövid a löket 13600 at forgott
ez jó infó volt kösz a régi 74 vizesre aranyért se kapok gyári vizpumpát és ugy gondoltan legyen elektromos.
hol mész az atisracéval meg a mitógerivel sp400-ba.
A pancsikat már eladtam de a vizes membránost egyszer majd segítek a srácnak összerakni mert az utánam levő
gazdája szétszedte soha nem rakta össze visszavettem csináltam löket módosítást csak anyagi okok miatt el kellett adnom mert saját pénzből nehéz a race finanszírozás hobby szinten is!A vizet Transzporter állófűtés szivattyú hajtotta a gyújtás jog alu henger 6 felömlő osztott kip nyílás. 31 le keréken túl magas volt a vezérlése 14000 ig forgott és lórúgás szerűen jött az erő
miért kéne joli csö mikor csinálok, de boldog leszek ha szépen fog pengeni mint eredeti darab. ne fürészelek szét több motort racénak van most 4 +1 a projektbe csak gyözzem befejezni.
Jolly csövek úgy mennek rá hogyha leveszed a kamrát És állítólag még így is egyenletesebb lesz a teljesítménygörbe, meg a max Le is
Az biztos hogy nagyon megy, meg ütős hangja van.
Az mvx ről meg halottam valamit hogy szopás van a főtengelyével valami, de gondolom ez nektek nem túl nagy probléma
ez a dob egy másik hengerhez tartozik , sok minden még széria rajta,itt a tél tavaszig lessz idö szép görbét rajzoltattni vele. ott ez a csö jol teljesit jó a görbe 6,5töl jön a nyometék 9,5ig 0,1 kevesebb csak és 5lóval kb gyengébb
egyébként tapasztaltál már ilyet? nem érdekes annyira mert hidegben nem motorozom, csak gondoltam hátha megtudom rá a magyarázatot. szeretnék minél több infót megtudni az rdk-ről, másmilyen motorom úgy sem lesz.
Üdv ! Lenne 1 kérdésem!már régebben akartam kérdezni hogy mi lehet az oka annak hogy az lc-n nem esik vissza a fordulat 15 c környékén, vagy nagyobb hidegben? Eleinte azt hittem hogy fenn akad a gáz. De már 2 motoron is tapasztaltam
hol mész az atisracéval meg a mitógerivel sp400-ba.
gazdája szétszedte soha nem rakta össze visszavettem csináltam löket módosítást csak anyagi okok miatt el kellett adnom mert saját pénzből nehéz a race finanszírozás hobby szinten is!A vizet Transzporter állófűtés szivattyú hajtotta a gyújtás jog alu henger 6 felömlő osztott kip nyílás. 31 le keréken túl magas volt a vezérlése 14000 ig forgott és lórúgás szerűen jött az erő
Az biztos hogy nagyon megy, meg ütős hangja van.
Az mvx ről meg halottam valamit hogy szopás van a főtengelyével valami, de gondolom ez nektek nem túl nagy probléma
ez egy lépés csak kicsi de lessz még jobb is.