vagyis lehet 11-nek rendezni de 200,000 per kopf akko megnézem hány jelentkezö lessz basztatás nélkül.
Ma minden a pénz körül forog tudomásul kell venni.
egy napra az euring pályabérlése mentövel sportbirókkal idöméréssel ettc sok pénz. meg kell kérdezni a debreceni csapatot a finta béla verseny mibe került a rendezöknek. Petró? nem, egyszerü.
ez nézöpont kérdése hogy minek veszed de nem annak szántam. De a 11 db p20 a világot megváltani nem fogja.
ahogy a mostani idei 24 h son talán ha 10db pannónia vett részt. A lecso évek ota probálkozik egy futam összehozásával de nem megy . Az nem biztos aki ma bejelenkezik az oda is fog állni. A Bambi szánt tudna erröl mesélni igazán. egyébbként ki vagy mert ez most nem mond semmit.
Hát azt csak nem olyan nehéz összeszedni, én csapatomba mondjuk van egy lúzer lassacskán volt haverom(régen legjobb barát), meg egy csajszi, amin bent nagyon meglepődtek, de ő lesz a pilóta, és ha egy an-2est el tud vezetni, akkor ezt a kis csotrogányt is
Gyuri bácsi, nem szeretnénk megváltani a világot. Csupán szeretnénk magunknak egy-két jó kis "versenyt" szervezni. Az epés megjegyzések helyett jobban esne egy kis biztatás... R
szervezkednek a szomszédok de 11? en nem tudják megváltani a világot. Ez csak összefogással menne de ehhez az mz-s csapat BAMBIVAL és a simosok is kénének. vagy 35-40 induló esetébe lenne esély egy napra egy pályát bérelni.
Bambi kösz mégegyszer
Majosházán vettem 9000-ért, tudom drága volt ha ennyit meg ér neked is oda adom. 35re jó, én az lc hez hajtottam alá bejlagot mert az csak 32-es. nekem tényleg egy picit kényelmetlen hosszútávú motorozásra, ahogy a suzu mester is felhívta rá a figyelmemet. Egyébként a bilincseket lefestettem.
Ma minden a pénz körül forog tudomásul kell venni.
ahogy a mostani idei 24 h son talán ha 10db pannónia vett részt. A lecso évek ota probálkozik egy futam összehozásával de nem megy . Az nem biztos aki ma bejelenkezik az oda is fog állni. A Bambi szánt tudna erröl mesélni igazán. egyébbként ki vagy mert ez most nem mond semmit.
Bambi kösz mégegyszer
Akinek van eladó kérem jelezze.előre is köszönöm
Egyébként ez a Fekete Oldalas volt az egyetlen olyan motor eddig amin az Ölbei Lacinak halálfélelme volt!:)))
Túl erős volt neki:))
Egyébként nem talált!
Polgárdi börzén oktattál ki Yamahából!Ölbei haverja vagyok!