Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még én is tartozok a Pekári féle forgótárcsás szimó fotóival , nem tudom az mikor fog össze jönni , nem rajtam múlik .
mindenki kiváncsi rá.
vazze ez olyan mintha a lojd spéci yamia után menne az utcai p20al. nem vettük komolyan .LACI IGY IS SOKBA VAN ÉS EZ EGY játék sehol se jegyzik. Pláne nálunk az mondják na és.
Nem ilyen karbi volt rajta eredetileg ..........
Mert ha minden jol megy olyan versenyen szeretnénk indulni ahol a 60le még kevés.
Gyuribá' , de hát van ott hang , az elsőn inkább kép nincs
Amúgy meg fikázzák csak nyugodtan . De csak attól jogos a kritika aki azonos feltételek mellett a sajátmaga tuningolta P20-asával hamarabb gurítja le a 400 métert , gondolom így már nem sokan kritizálnák "a gyár szégyenét" A Pancsis tábornak nem nagyon tetszik a videóm bevezető szövege , nekem viszont igen Amúgy csapattam ma a 4T-vel , de ráfagytam rendesen és nem hiányzik ez nekem . A slickekkel sem akarok csúszkálni , úgyhogy a köv vidó csak +15-ban készül legközelebb , az meg soká lesz .
ez 1984-be készült meg elég junior voltam. spéci csövel 3.-ba 11 forgot az áttétel szerint is 123 olyan lyukas dugoval mint az mz és az p20m az egyforma.
Ezt már többször leirtad, de még forditva se jött ossze ,mert utánnunk, meg közötted még sok motor volt:-))
Mi a membránt acél spaknibol csináltuk rá, a vákumkamra meg gyogyszeres üveg volt, de ilyen kasznirol nem is álmodtunk.
van is hozzáférhetö minta egy rendszámos egy lenyult lessz egy 003 számu. ugy is van vagy 5 db p11 vaz is egyesek szerint.
Ölbei ha kérdezhetem miért nem az utolsó boldort épited az egyszerübb a blokk is megvan a váz meg neked nem ügy a tankal.
Ölbei volt szerencséd ülni a BolDoron?
má mire gondoltál de akkor a p20is letolja mert csak a csövégét nézed arrol a yamahának legyen igy
ezt nem állitja senki
annak idején az átkosba még csináltam a gyerköcnek egy simot vetten egy vázat 2 kerékkel. A többi kézi munka
a blokk simson star vetyorek membránnal "hulladék 20 " karbival 5 felömlövel járómotorrnak . mivel szegény ember voltam akkor is ezért minden otthon készült. nem a drága cuccok kerültek bele. ilyen lett . az ótvaros granada órája szerint a csepeli kikötön 125 ment.
De a yamahánál is, tehát minden forgotárcsás motor mz? Lehet nem is voltak olyan hülyék a "keletiek" már 53-ba?
aqz elöbb készült mint a p.
Annak meg az mz:-))
azé azt el kell mondanom hogy nem ismerem a kialakulás teljes történelmét de a henger elrendezése a mz 125 racéra hajaz olyan volt egy pár db a kezembe.
Jéé viseco dugot tettek bele 1967-be. ...... akko ez most viseco motor v. pannonia?
annó volt ab kezembe akkor nem tudtam mit fog érni mint különlegesség mert unikum ez a ricsitöl van? de van korábbi rd változata rd 56
Akit nem érdekel attól elnézést!
Jöhet nyugodtan!
Ok!Vagy így,vagy úgy...
Képekből nem lesz baj?Ez RD topic!