Becs szóra nem akarok kötekedni , de ez a "labanc" jelző nagyon nem állja meg mostanában a helyét .
Anno a Habsburg házhoz hű (Bécsi udvar) embereket hívták így (asszem a Kurucok) és az akár magyar , horvát , román is lehetett .........
Többektől is olvastam már , bocs , hogy épp neked írtam ezt be ! ( tudom ez csak szleng , de mégsem az igazi )
Gondolom az ifjabbik Ölbei fog vele hasítani , bár számomra nagy csalódás lenne ha nem "eredeti" Ölbei tuningos lenne ........ ( az hiszem nem lenne szerencsés a veterános körökben , ahol ilyen csengésű az Ölbei név )
szerintem azt csak az igazit a lajos tudja mit akarsz vele? na hogy áll a ftárcsás. kell hozzá perselyezni a templomba mert lessz vagy 1,5 milla. a mostani aprillia racing is olyan mint a kawa kr egymás mögött vannak a hengerek. a rotax má régen csinál olyat. A Nagy Lóca is ment olyannal ti is a pistabácsival olyat terveztek?
először is alkatrész utánpótlás:)
Meg hogy lehet e furatni a hengert? Mert van vagy 2-3 milis húzás a henger falában:(
Meg régebben törte a gyűrűt most egy felújított főtengelyt kapott 25K :S Még nyár óta úgy áll a polcon sajnos:(
Anno a Habsburg házhoz hű (Bécsi udvar) embereket hívták így (asszem a Kurucok) és az akár magyar , horvát , román is lehetett .........
Többektől is olvastam már , bocs , hogy épp neked írtam ezt be ! ( tudom ez csak szleng , de mégsem az igazi )
Na mikről maradtam le 3 hónap alatt
Meg hogy lehet e furatni a hengert? Mert van vagy 2-3 milis húzás a henger falában:(
Meg régebben törte a gyűrűt most egy felújított főtengelyt kapott 25K :S Még nyár óta úgy áll a polcon sajnos:(