Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másikon TLT-s kolléga szakmait kérdezne... (7996 hsz.) Szerintem jó bele,csak a gátlók másak. Át kell variálni őket. Egy kis hegesztés...
oké 50pénz
Az Ölbei nem csalÓs a barÁtom És az is marad csak nem kell mondani hogy p20mert Öl!
Ok! Reggel megyek érte! Lehet hogy el tudom vinni Csepelre, majd megbeszéljük...
egyenlöre nem megyek le tudod jegelni védett helyen, a többit megkaptam 50 pénz.
Ez a labancozás nem bántás,értsd a viccet.
Nem alkudott az Osztrák,...
Becs szóra nem akarok kötekedni , de ez a "labanc" jelző nagyon nem állja meg mostanában a helyét .
Anno a Habsburg házhoz hű (Bécsi udvar) embereket hívták így (asszem a Kurucok) és az akár magyar , horvát , román is lehetett .........
Többektől is olvastam már , bocs , hogy épp neked írtam ezt be ! ( tudom ez csak szleng , de mégsem az igazi )
az a simsonra vonatkozik, az rd-re március idusa. a tankpucolásra mit szólsz.
Szép lehülési görbék meg gerber tartók között
Gondolom az ifjabbik Ölbei fog vele hasítani , bár számomra nagy csalódás lenne ha nem "eredeti" Ölbei tuningos lenne ........ ( az hiszem nem lenne szerencsés a veterános körökben , ahol ilyen csengésű az Ölbei név )
hát mert másfelé csatangoltál.
küld meg mélbe hova küdjem a lovét.
szerintem azt csak az igazit a lajos tudja mit akarsz vele? na hogy áll a ftárcsás. kell hozzá perselyezni a templomba mert lessz vagy 1,5 milla. a mostani aprillia racing is olyan mint a kawa kr egymás mögött vannak a hengerek. a rotax má régen csinál olyat. A Nagy Lóca is ment olyannal ti is a pistabácsival olyat terveztek?
bövebben mert nem vagyok képben teljesen mert falazok papiron.
Sajnos csak nyárra lesz motorod
Érdeklödnék: használta v.ki közületek a Zsiljják Lajos féle simo tuningot? Tapasztalat?

Na mikről maradtam le 3 hónap alatt
Nem alkudott a labanc, de forgalmi nélkül nem vitte volna. Máris mehetek érte de akkor 5pénz. Intézzem?
először is alkatrész utánpótlás:)
Meg hogy lehet e furatni a hengert? Mert van vagy 2-3 milis húzás a henger falában:(
Meg régebben törte a gyűrűt most egy felújított főtengelyt kapott 25K :S Még nyár óta úgy áll a polcon sajnos:(
raktam egy pontot a madzag elé. szóval elektromos problémái is vannak a motorikuson kívül.
nem alkudott , te nem csak kamu az mvx a pali részéröl.
Az olasz ebay.it -en van.990 €.
miröl lenne szó nekem2 250 van
emzoli mondta hogy te ismered a Suzuki GT 125 öt !Lenne pár kérdésem mert nekem van egy!