Gázadásra fulladni nem a madzagoktól szokott, hanem valamilyen karburálási problémából kifolyólag:)
(kivéve, ha az a madzag, a gázmadzag:)
Ilyesmit jellemzően tömítetlen karter(ilyenkor nem lehet alapjáratot beállítani, hol nincs, hol felpörög magától) vagy áteresztő szivató(akkor is szivat amikor nem kellene) vagy likas úszó,illetve döglött-áteresztő- tűszelep szokott előidézni.
köszi ez gyors volt. eladni nem akarom, mert szinte nincs költsége (ha áll akkor sem), hogy csak álljon meg sajnálnám. jelenleg nem megy gázadásra fullad. madzagok érthetetlen összeköttetésbe, emiatt nem minden rendeltetés szerűen működik. akkor majd tavasz végén támadok megint.
a tavasz az még korinak is tűnik, ha addig ráér tudsz vele foglalkozni? szerintem (ez nem jelent semmit) nagy gond nem lehet, azon kívül amit mi elrontottunk rajta + a kóra. Érden lakok egyébként.
Megtisztelő, de én sajna tutira nem érek rá tavaszig.
debrecenben Sallay urat tudom javasolni, Zalában Gombkötő urat, pesten Pallás Attilát.
Mindet megtalálod a simson.hu oldalon.
emzolitól szeretném megkérdezni mennyi ideje van, mert van nekem az rd-n kivül ( amit a cibor télen gyári állapotúvá varázsol pénz és idő függvényében) egy simsonom, de teljesen hervadt, rendbe kellene azt is rakni, vagy ha tudnál ajánlani v.kit. Az idén nem is tudtam menni vele.
cabikám te vagy a legjobb kuncaftom, nézd mit találtam, lehet ezt is meg kellene csinálni ha felújítunk. http://totalbike.hu/magazin/tantiszt/ Mi bajunk lehet?
Lovasi Pisti.Almási Sz Ottó,Simon Peti.Utána egy Hunoros emberkéhez került,és tudomásom szerint behajtók elvitték tőle.Azóta se hire se hamva. Tibori,már a V yamahával ment,
(kivéve, ha az a madzag, a gázmadzag:)
Ilyesmit jellemzően tömítetlen karter(ilyenkor nem lehet alapjáratot beállítani, hol nincs, hol felpörög magától) vagy áteresztő szivató(akkor is szivat amikor nem kellene) vagy likas úszó,illetve döglött-áteresztő- tűszelep szokott előidézni.
mail: mzoli@simson.hu
debrecenben Sallay urat tudom javasolni, Zalában Gombkötő urat, pesten Pallás Attilát.
Mindet megtalálod a simson.hu oldalon.
240%3a1318#ebayphotohosting
240%3a1318