Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálunk nem nagyon lehet találni levegős rd-t. én sem találtam mikor kerestem. Vagy olyat mint iwata 400-a, de sajnos szét is hullott hamar.
Szerintem 100 körül nem találsz "tipp-topp" vizes ypvs lc-t.
Hetek óta bújom az RD hirdetéseket hogy a 400-asomhoz valami papíros 250 levegős donort találjak de 100-ért nemigen láttam nagyon szép RD-ket max. 125-öst!
Ez való igaz sajnos!
vagy 30-40 e ft- de legyen 110 -130 a jó vizes lc ypvs
naq most nagy tévedésbe vagy ,a p20megfizethetetlenül drága lásd cibor barátjának a motorját sárga p20750e ért azé hány tipp-topp levegöst adnak?
Na most P20 vagy RD az egyik kevés pénzből jó Magyar,a másik sok pénzből mégjobb Jappán,mindenki döntse el , hogy neki melyik a jobb!
sanyi megbeszéljük majd ha menni akartok kell a blokk. persze kell hozzá más is de azt privátba .beszéljétek meg kell é. ha minden k1-k2 a mostani gazdasági helyzet miatt kimarad akko meg minek az se lessz.
A tudatlan után mi lesz a következő jelző,ha továbbra sem állok le veled vitatkozni?
Petró van elerelépés.
"ne hogy má abbszolutott nyerjen valaki aki nem pannoniás"

Az alapján, ami akkor tortént, mikor indultatok, ez elég vicces...
Neogymán kipenderíccsé kicsirigó!
Ez igaz!
most hideg van , lecso majd ha akarjuk ,ne csináld a feszültséget, vagy ha igen akkor van máshol.
Tud valaki a gyárban homokszórót, aki hajlandó volna némileg kihomokolni néhány rozsdás tankot?
Suzu mester majd kommentálja, ha akarja, neked nem kell.

Nem érdekel a mellébeszélés. Tíz perc teligáz melegben, erről volt szó. Erről hallgattok, főleg az a tudatlan, aki feldobta a témát.
kedves TLT-s András ha jól belegondolsz és ti már leirtátok hogy mibe kerül egy 24-h versenyre a felkészülés.
Azért itt válaszolok mert itt érzem magam otthon bár a pannoniás elhivatottságom törhetetlen.
még annó márciusba leirtam a szervezöknek hogy válaszoljanak megfelel e a motor a verseny elött 10 nappal irtak vissza hogy nem. persze a két nevezést má elöre befizettem én balga. Ráadásul nem 1 hanem 2 motorral menzünk volna és ezért még beszereztünk egy hondát is akkor számold má ki az a játék mibe került.
azt azért még hozzáteszem mert én nem számitok de a Bambi a BRC és még sokan mások távolmaradnak.
azé ez már jelzés értékü hogy nem stimmel valami. Jogosan mondhatom hogy a késedelmes válasz miatt korán kifizetett összeg valahogy nem volt jogos. ha a válasz akkor jön mikor kérdeztem akkor pénzt se utaltam volna.
Akkor lett ez téma mikor összeállt a csapat és jó menökkel a motor is összeállt,bár a" generátoron kivül nem volt vele probléma/ na akkor volt gáz jó csapat jó motor akkor ne hogy má abbszolutott nyerjen valaki aki nem pannoniás. Ezt mondjuk boritékolni lehetett volna. De a véleményet itt és nemrég leirta a Bambi mester is majd szorul szóra ugyan ezt.
nem akarok viszályt senkivel ráadásul mert még az Ölbeit a barátomnak tartom, ezért mindenkit kérek ne csak itt hanem odaát is be kéne fejezni a bsztatást. SUZU-DIMMA.
mond hogy nekem csinálod. az én motorom azt nem lehet.
Sajna(hálistennek) az asszon nem hülye, ezt nem veszi be:)
Még pár dolgot el kell adnom a hondából,(mbx80) akkor már nem lesz (nagy:) botrány ha hazahozom.
Igyekszem hidd el.
elkezdhetnéd aggig is a fmüvet csinálni mond hogy az enyém otthon.
Azért hallgatok, Janibácsi(marós tag) nem gyorsvonat:)
Dugó intézés alatt, lehet, h van proxból hasonló.
Tatabányán van egy dx, annak a tulaja vett valamit a motorjába, azt próbálom megtudni, hogy mit, csak nem könnyű, mert a haver haverja.
felhivlak tel majd du mert nagyon halgatsz hogy mi van a gépmunkával van e elörelépés.
Dimmának igaza van, hagyjuk abba egymás, és egymás motorjainak a becsmérlését, mert nem vezet sehova.
Tőletek is, és a Pannoniás szakiktól is-Lecsótól és Ölbei Lacitól külön is- elnézést kérek, hogy ilyen helyzet keveredett .
Ha lehet, hagyjuk ezt az egészet, és foglalkozzunk azzal amit szeretünk, ki-ki a saját márkéjával, ha szabad kérnem.
Köszönöm,odatalálok,nem lesz gond
Fót Béke út.46/a Szabó Róbertet keresd, ő a haver kollégája, engem is ismer. Szerintem hétfő estefelé átnézhetsz.