hát gondolom odatalálsz a közlekedési muzeum hermina ut ajtosi dürer hungária sarok 2 torony iroda ház leadom a héten a hungária utcai portára ird a neved
Hát azért majd egy pontos címet adjon,mert ez így nekem még nem mond semmit,ha cím van legalább megnézem térképen és biztos odatalálok. Majd írjon,hogyha már letette.
Viszont a motor eleje akkor marad így,legalábbis addig biztos,amíg nem fog normálisan működni.Aztán ha már fog normálisan működni akkor megérdemli,hogy megcsináljam az elejét is. szerintem az lc eredeti eleje jobban néz ki de az még lesz 1-2 börze
Ennek a lapnak a tetején katt videókra, majd baloldalon katt veterán,megtalálod! Még holnap próbálkozom a többivel! Apropó,a Dudás féle 20-as képek hamarosan jönnek...
Sztem erössebb az mz-et. Nincs raggasztva, csak az van vele megcsinálva hogy szald. Véglegesre ugy terveztem, hogy a menetes részt majd kifurom egy nagyobb furoval (helyzetbe) és az agy belső felületétöl kifele, teszek bele egy belsömenetes kivül ricnizett peremes acélpersejt.
Viszont a motor eleje akkor marad így,legalábbis addig biztos,amíg nem fog normálisan működni.Aztán ha már fog normálisan működni akkor megérdemli,hogy megcsináljam az elejét is. szerintem az lc eredeti eleje jobban néz ki de az még lesz 1-2 börze