Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát gondolom odatalálsz a közlekedési muzeum hermina ut ajtosi dürer hungária sarok 2 torony iroda ház leadom a héten a hungária utcai portára ird a neved
Akkor te már rossz ember nem lehetsz!
nem cseréled el valamelyik power-st a levegősömért,
Hát azért majd egy pontos címet adjon,mert ez így nekem még nem mond semmit,ha cím van legalább megnézem térképen és biztos odatalálok. Majd írjon,hogyha már letette.
Viszont a motor eleje akkor marad így,legalábbis addig biztos,amíg nem fog normálisan működni.Aztán ha már fog normálisan működni akkor megérdemli,hogy megcsináljam az elejét is. szerintem az lc eredeti eleje jobban néz ki de az még lesz 1-2 börze
komolyra forditva biztos engem látsz vagy 30évvel korábban.
ez a konzol a fejidomos ypvs -é ha teszel rá olyat egész gyári lessz
mi kell sofortos vagy licites kell a száma is
olyat a japok is tudnak de el kell ismerni nem rossz márka de ha azzal jössz kiovlak, mert nem lehet ilyen rajta.
Nem a nagyfater" de szép idö volt mert a gyurcsán is pelenkás volt
össze van zacskozva a blokk cuccod majd leteszem a herminába az fóthoz közel van bármikor bemehetsz érte van porta nonstopp majd lesörözzük.
van egy cimbim most vette öket13000/db itthon boriánit magánba mert "az ellenségnek is kell"
apámnak nagyon fáj rá a foga, és mutattam neki hogy milyen szép, és kérdezte hogy menyibe kerül
Áhh, dehogy
Helló!Te vagy a küzd c filmben a rajtnál valahol?
Ha komolyan érdekel, 220-körül oda adom.
Még nem tudom hogy juttatom el, de kapsz az biztos.
Bambinak+MZ-es!1982-bő.-Mert má régen vót erre!
Addig is ,175-ös CZ 1980-bó!
Huu az nagy királyság lenne...
Ennek a lapnak a tetején katt videókra, majd baloldalon katt veterán,megtalálod! Még holnap próbálkozom a többivel! Apropó,a Dudás féle 20-as képek hamarosan jönnek...
És ezeket hol lehet megnézni?
Sztem erössebb az mz-et. Nincs raggasztva, csak az van vele megcsinálva hogy szald. Véglegesre ugy terveztem, hogy a menetes részt majd kifurom egy nagyobb furoval (helyzetbe) és az agy belső felületétöl kifele, teszek bele egy belsömenetes kivül ricnizett peremes acélpersejt.
Raktam fel videót,de csak a töredékét töltötte fel,nem tudom miért!?