Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ööööööööööö, nem volt szándékomban. Miért is?
Én is mindjárt átmegyek a pannoniára szellemeskedni!
gyönyörü.
Jövő héten valamelyik este megnézem az arzenált! Gondolom lassan nem férnek el a telken.
még nem volt olyan fékpadon má lukadt ki a teteje de az a végletekig elszegényitett keverékkel voltés tartósan 9000 felett forgott teljes terhelésen. de azon má tul vagyunk de tudni akartuk mit lehet és mit tud ,sokat nagyon sokat bir.
Tudom hogy láttad nem neked küldtem te!
Jó, de te nem tudod milyen hangulata van a levegősnek! Agusztus végétől mentem vele közel 800km-t, fantasztikus élmény volt. A hangja, a külseje, finom kis gép! Ja, és nagyokat néztek mikor érkeztem, azt hitték hogy valami más, de jobb.
Olyat tegyél fel amit még nem láttam?
érdekes videok szép motorokkal.
Ez sem rossz!link
Nekem ilyen is van meg olyan is, csak sajnos ipvs nincs. egyenlőre!
Jaj a fordított hengeres, nagyon komoly!
Nem sokkal volt drágább csak a tied azért előnyösebb mert rendszámos.De tudod jól hogy ez nálam nem volt szempont.
Nekem akkor is a levegős kéne És lesz is egyszer majd
Linkeld már be légyszi
A vizes sokkal jobb,mint a levegős erősebb, jobb a gyujtása, és még a dugattyúpalástja sem olvad ki!
Az én 400 NÁL !
Minél?
nyleg a Youtube-on van az yds gyártásról egy kisfilm az nagyon komoly.
Az attól függ mit mondasz.
Mint ahogy eddig is csak reagáltam. Nem fossjapóztam, nem fikáztam sem motort, sem usert. Ellentétben veled.
Szóval érdemben mondasz valamit, vagy a legjobb védekezés a támadás stratégiáját alkalmazod?
Ha már itt tartunk a te motorod se jönne ki sokkal kevesebből és mennyivel drágább volt!
Kedves koléga én most a gyártásra gondoltam,azért a Yamaha YDS2 fehérkesztyűben csinálták, a P20 TUDOD .