Ha valaki igényt tart az adatlapomon látható idomra, lámpára, akkor szívesen elcserélem alkatrészekre.
Érdekelne:
- műszerfal
- kerek lámpa
- tanksapka, ülészár
- hasidom
- hűtőrács takaró
- rács ami a power motort és a kiegyenlítő tartályt takarja
- ülés alatti sárvédő amire a biztosíték doboz is rögzítve van
- a power tengely végén lévő balos fedél
- 4db hasonló index: link
Ez a motor fejidommal,idom nélküli és teljes idommal létezett az utobbi az 350ypvs f volt.A spoiler amit belüről fényképeztél,az nem eredeti mert az csak műanyagból volt,tehát dobd le róla.Akkor jársz a legjobban ,ha fejidom nélkülit csinálsz!
hali!
kössz a segitséget!kipufogót nézegettem nem gyárit elég húzós árban,esetleg vhol nem tudsz hozzá?jolly-moto németországban hozzá 1300-1600eur ig..
ez komplett rendszer.Itthon esetleg?olcsóbban?tákoltat meg nem szeretnék..üdv
http://www.lolo.at/ Ha jól értelmeztem az árakat, az első 1,85x18: 150 €. a hátsó 2,15x18: 166 €. http://www.menani.it/menani/in... 129 €. 141 €. Akárhogy számolok,inkább a 70.000.- Ft.-hoz van közelebb, párja. Még keresgélek!
1983; 31K-51155; A színét illetően inkább nem tippelnék. A váz festése eredetinek tűnik, az fekete.
Most értettem meg csak a beceneved jelentését, hogy megnéztem az adattábláját a motoromnak.
HOLNAP reggeltöl mehetsz a cuccért ott lessz a portán irhatnám o-24ig de emberibb idöbe menj. rajta a neved ugy kérd. Hungária uti toronyházba. Aproságot nem kerestem 1 alátét 1 pöcök. csinálj a rajzról.
Ha valaki igényt tart az adatlapomon látható idomra, lámpára, akkor szívesen elcserélem alkatrészekre.
Érdekelne:
- műszerfal
- kerek lámpa
- tanksapka, ülészár
- hasidom
- hűtőrács takaró
- rács ami a power motort és a kiegyenlítő tartályt takarja
- ülés alatti sárvédő amire a biztosíték doboz is rögzítve van
- a power tengely végén lévő balos fedél
- 4db hasonló index: link
185 körüli 70 valahány kilós gyerek.
kössz a segitséget!kipufogót nézegettem nem gyárit elég húzós árban,esetleg vhol nem tudsz hozzá?jolly-moto németországban hozzá 1300-1600eur ig..
ez komplett rendszer.Itthon esetleg?olcsóbban?tákoltat meg nem szeretnék..üdv
Adattáblán:
Yamaha Motor Co. LTD-IWATA JAPAN
31K DGM 51155-OM
Alvázszám: *31K-003653*
Most értettem meg csak a beceneved jelentését, hogy megnéztem az adattábláját a motoromnak.