Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vagy a garázs dettó a s motoron?
Az enyém a blokkal együtt elment, de nem kell sajnálni mert elég szerencsétlen szerkezet. Számoljatok ki egyet, szerintem biztos hogy jobb lesz.
köszönöm,amint tudok megyek
Kérdezz bátran máskor is,ha tudok segítek!
Köszi Iwata

Ha valaki igényt tart az adatlapomon látható idomra, lámpára, akkor szívesen elcserélem alkatrészekre.
Érdekelne:
- műszerfal
- kerek lámpa
- tanksapka, ülészár
- hasidom
- hűtőrács takaró
- rács ami a power motort és a kiegyenlítő tartályt takarja
- ülés alatti sárvédő amire a biztosíték doboz is rögzítve van
- a power tengely végén lévő balos fedél
- 4db hasonló index: link
ott a cucud mehezsz sok sikert hozzá
Ez 83 as európai széria a legvalószinübb ,hogy ilyen volt!De az biztos a legtöbb pirosfehér,fehérpiros volt ,de kékfehér feketepiros stb.
Ezek azok!
Ez a motor fejidommal,idom nélküli és teljes idommal létezett az utobbi az 350ypvs f volt.A spoiler amit belüről fényképeztél,az nem eredeti mert az csak műanyagból volt,tehát dobd le róla.Akkor jársz a legjobban ,ha fejidom nélkülit csinálsz!
nagyon nyagyon olcsó használt bőrruhát keresek egy nagyon kispénzű de lelkes havernak, nincs valakinek?
185 körüli 70 valahány kilós gyerek.
szerezz nekem is egy ypvs 350-et most arra vagyok beindulva.
hali!
kössz a segitséget!kipufogót nézegettem nem gyárit elég húzós árban,esetleg vhol nem tudsz hozzá?jolly-moto németországban hozzá 1300-1600eur ig..
ez komplett rendszer.Itthon esetleg?olcsóbban?tákoltat meg nem szeretnék..üdv
Sajnos csak egy fejidom maradt.
Az oldalidom belseje van a képen, a fejidom is ugyan ez. De a faridom és az ülés melletti idomok az sokkal simábbak belülről.
Köszönöm a segítséget
http://www.lolo.at/ Ha jól értelmeztem az árakat, az első 1,85x18: 150 €. a hátsó 2,15x18: 166 €. http://www.menani.it/menani/in... 129 €. 141 €. Akárhogy számolok,inkább a 70.000.- Ft.-hoz van közelebb, párja. Még keresgélek!
Helyesbítek.
Adattáblán:
Yamaha Motor Co. LTD-IWATA JAPAN
31K DGM 51155-OM
Alvázszám: *31K-003653*
Ez engem is érdekelne!
Ha azt feltételezem, hogy a váz eredeti festésű, akkor ilyen lehetett eredetileg: link
1983; 31K-51155; A színét illetően inkább nem tippelnék. A váz festése eredetinek tűnik, az fekete.
Most értettem meg csak a beceneved jelentését, hogy megnéztem az adattábláját a motoromnak.
biztos hogy nem eredeti a vázon az a idon rögzitési mod. miböl van az idom mügyanta vagy fröcsöntött.?
HOLNAP reggeltöl mehetsz a cuccért ott lessz a portán irhatnám o-24ig de emberibb idöbe menj. rajta a neved ugy kérd. Hungária uti toronyházba. Aproságot nem kerestem 1 alátét 1 pöcök. csinálj a rajzról.
Amit ajánlottam az kb50-60eu