Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok! Azért kössz!
Árat nem tudtam , egy ismerős mutatta , hogy ezek áll. nem drágák , akkor félre lett informálva ő is .
Megtaláltam! 215 font-ból már meg is lenne a kettő + posta! Ez húzósabb mint a Menani!
Jani! Az árakat hol lehet meglesni?(Spanyol cég,lehet hogy olcsóbb egy kicsit mint a többi.)
Nem gondolom!
Elöször azt írd meg ,hogy milyen évjárat utána kéne tudni egy alvázszámot ,vagy milyen színű volt eredetileg?
Állítólag ezek sem drágák , viszont eléggé dögösek :
http://www.central-wheel.co.uk...
A Hayabusához a képen nincs közöm sajnos (vagy szerencsére). Még az előző tulajnál készült a kép.
Üdv mindenkinek
Miből tudom biztosan megállapítani, hogy gyárilag is ilyen idommal volt-e szerelve a gépem? A zöld nyilakkal jelölt alkatrészek gyáriak? Én arra gondolok hogy eredetileg csak olyan kis kerek fejidom volt rajta, mert a műszefal is olyan, de valaki rábarkácsolt egy idomot. Döntenem kéne, hogy maradjon-e az idom a gépen. Szeretném idom nélkülire átalakítani, úgy mint az első képen is van.
Ti mit javasoltok?
ok rendben!este 8-9körül leszek net közelben,majd felnézek!kössz!
Holnap körülnézek hogy mi van konkrétan, a haveromnál van és nem tudom, hogy mit tudott eladni belölle a 2 év alatt
hali!
nekem jó lenne épp ülés,rozsdamentes tank,meg amid van megbeszélhetnénk!
tulajdonképpen egyben van a gépem,de tavasszal szeretném felujítani.Korábban elkezdtem már,csak időm nem volt .
Én akkront-al megyek
Megvan a hely odatalálok,viszont akkor én is kérnék egy nevet.
Mi kellene? még néhány cucc maradt belölle.
Hali!

Keresek Yamaha RD500 as motoromhoz alkatrészeket.
Illetve egy Körmendi srác telszámát akik mitoba épitették bele..
Ha vki tud segiteni megköszönném!
igaz, hogy nem rd-hez kéne de nem tudtok valakit aki ki tudna nekem cserélni két kerékben a küllőket, olcsón?
Rózsahegyi Mátyás részére
Vadászom én is!
Kár, mert meg csipett a légy a napokban, és az óta akarok egy 350-es ypvs-t. A papir az nem gond, 1 rendszámmal elmotorozgatok. Látom iwata puhul.
Ha a közeledben laknék beszélgetnék veled a régi szép időkről.Néha egy két régi képet is szúrjál már még ide,ebből soha nem elég.
2db már véglegesen kivonattam a forgalombol a piros vizsgáztatni kéne majd tavasszal ,a fejidomos már a race projekt része hogy mikor lessz kész? majd a télen átmegyek restaurációba és minden motort ujra talpra állitok. ha lessz kedvem idöm rá.
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy kb mennyibe mennek az rd 125 ös blokkok gyujtással és karbival?
mert igazából szükségem lenne egy olyan 125 ös blokkra ami kényelmesen tudja a 80-90 es utazót tartani, eddig mz -k ben gondolkodtam de elég szolid a kínálat belőle....
tehát ha van valakinek ilyen eladó akkor legyenszíves irjon jó lenne egy ilyen power nélküli öregebb kivitelű is...
köszönöm
mitoo
de a zalkás 6 évem se kutya, mondjuk szerencsés ember vagyok mert közel 5 év a P kisérletibe aztán majd 6év a versenymotorok között és fizettek érte, ráadásul a 70 években államköltségen beutazni európa jó részet, számtalan versenyen ottlenni résztvenni, életem legszebb szakasza.
miböl gondolod hogy rossz vagyok?