Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sanyi a veterán videokon van a 2008 1 kör má vagy 3 hete tettem fel ahogy tolod a hondát
Nincs sehol a vidi amit föltettél.Milyen sokbetűsök?Nem értem.
ha valóban szimeringes lenne sokkal jobban füstölne lévén az olaj felöli henger meg a váltóolajnak más az illata.
ezt a témát befejeztem vele , ha lessz verseny akkor lessz megmérettetés is.
zoli hogy állsz a golgokkal?
Dani!

Ölbei László, nagy tudásu elismert szaki, én nem is róla beszéltem, Dimmával régi haverok, azért ír ide.
Az a a fő gondom a p20-al hogy a haveromé ami nagyon szép750-be van neki, és még mindig elégedetlen vele, nekem a két rd-m van ennyibe, láttátok milyenek.

Hát igen, Pannonia nekem sem kéne... Pedig lehet hogy jó gép... De biztos vagyok benne hogy nem fogok venni...
Igazad van.
Itt a yamaha rd forumba mit akarsz elérni ezzel a dumával?
Nálunk ez úgy megy(simsonverseny) hogy mindenki segít mindenkinek(adtam már gyertyát 1 perccel rajt előtt az ellenfelemnek aki jó ki is került utána, ha nem adok, nem tud elrajtolni) még nem különösebben jóban lévő emberek is segítenek egymásnak, megosztjuk(jórészt) egymással az összes tapasztalatot, és MINDENKI kurva jól érzi magát!
A műszaki szabályainkat KÖZÖSEN alakítottuk ki, és évről évre változtatunk ha kell, ez is közös megegyezéssel megy, még soha semmiylen vita, vagy veszekedés nem volt, nyilvánvaló, hogy pontosan ezért.
Viszont amióta én a veterán versenyzést figyelemmel kísérem(pár éve) azóta folyamatos feszkózás megy, valaki mindíg oszt valakit, és ez nekem rendkívül ellenszenves, láthatóan kisebb csoportok feszülnek egymásnak, aki utálják egymást, mint a szart.

Eddigi életem egyik legnagyobb motoros élménye az volt, amikor mehettem pár percet Nándibá régi p20-as ával, mégsem lesz ilyen motorom sohasem, mert az ami a vezető pannoniás topikban naponta folyik elrettent ettől.
Engem nem fog senki sem magyarkodó, rasszista, idegengyűlölönek nézni csak azért, mert olyan motoron ülök.
Nemrégen valaki megemlítette, hogy tud pár embert, akinek azért nincs iylen remek motorja, mert nem akarja, hogy azzal a világnézettel azonosítsák, mint ami ott bevett szokás.
Én vagyok az egyik.

Egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy miért képtelenség magyarországon ápolni a magyar hagyományokat(jelen esetben a műszaki hagyományokat) anélkül, hogy abból azonnal ne más népek, népcsoportok lenézése legyen.

(elnézést a moralizálásért, tudom, hogy nem ide való)
Ha szét bontom valószínű már én is okos leszek, de a mester már megindokolta a km-ek számával, amihez nem kell kommentár. innentől kezdve ha van egy kis időm szedem szét. többet nem gyötröm.
egyre bölcsebb vagy, jó van ...
Bontsd szét majd megnézem,lehet hogy szimeringes,igy nem lehet szét kell szedni!
Úgy látszik a Magyar ember nem képes összetartani még ebben sem ,teljesen egyet értek veled!
Csak a kérdésedre válaszoltam.
le vagyok maradva mi volt
Keleti Andrea és a P20 Na jó vicc volt. Kicsit cinikus voltam, elnézést az érintettektől. Ami igaz az igaz, ez is minket igazol. Akkor nem kísérletezek tovább.
petró dob má fel a finta emlékverseny kategoriák nyerteseit
mondjá má egy keletit ami elmegy ennyit
Elnézést! egy fontos infót elfelejtettem közölni, de hülye vagyok:60 000 km van a mociba! Ahogy látom még nem volt bontva.
Gyujtás+karbi kiszűrve, mert ezeket már régen kicseréltem. ha nincs kompresszió akkor x ideig miért jó. Nem szerelek legközelebb csak talán karácsony előtt egy picit előbb nem lesz időm, csak gondoltam felkavarom az álló vizet. valószínű akkor lehúzom e hengereket, és akkor ugrik a maki a vízbe.

amúgy ()-e tetszik hogy ki álltok egymásért! jövőre ott fogok szurkolni minden versenyen.
ennyi + füst ha telenyomja akkor normális, ha igy jár az jó csak meddig. Csak tedd kereszbe a pipát akkor a gyujtás kiszürve.
nézd má meg rendes kompresszió van e benne abba a hengerbe,
Egyébként meg büdös nagy kék szikrája van és folyamatosan.
Az a dolog érdekessége hogy a motor saját pipái lejártak a gyertyákró, azokat kidobtam. Ma az én rd-m pipáit raktam rá amelyiket láttad mellette a képen. Utána vissza raktam a pipákat az enyémre, és tökéletesen működik vele, ezért nem értem.