Örülök hogy én is jó cuccot tudtam adni. Bele vagyok őrülve a Borrani vagy hasonló felnikbe,ezért nem akarok MZ-t felgent befűzni.Még keresgélek (tavaszig van még idő) egy darabig de ha nem jön össze MZ-t lesz belőle.Laci! Kifűztem a felniket!Jó úgy ha a haveromnál lesz Budán és ha te,vagy embered arra jár felveszi nála? Vagy postázzam el a címedre? (ma, kérdezték a két felni árát a boltban) Még egy kérdés! Az első agyon a féktárcsa adapter csak illesztve van, vagy ragasztva? (2 süllyesztett csavaron kívül)
Támogatom az ötletet:) amúgy a Yamaha cityből tudok rendelni,oszttárs ott van gyakorlaton és még pár % kedvezménye is van.Szóval akkor az idomtartó az gumiból van és érdemes belőle az új?!
és akkor a tengelyel és a fogaskerekeivel mi legyen? utánvétel? vagy utalás? mennyit kérsz érte?
fordszámmárő tengely és fogaskerék az lesz, van még két blokkom. A lámpát egyébbkénnt én vettem meg 1700ft-ért. A kis gumikat amik fogják az oldaldeknit, abbol én is újat akarok venni. Én a halásztelki yamahánál szoktam vásárolni. Ja egyébként a racsi bontós mindig fűz akár hányszor oda megyek, hogy összeszedi az összes rd alkatrészt és vegyem meg mind. Lehet hogy érdemes lenne, és elosztanánk kinek mi kell.
Na már bánom,hogy a két srácnál akiknél a blokk is volt onnan nem vettem meg azt az első lámpát:P
Amúgy cibor akkor te tudsz segíteni a fordsz tengely részeiben,vagy azt is bízzam suzura? esetleg olyan oldalidom tartó kis valamik amik a vázban vannak és amikbe bele kell pattintani az oldalidomokat?
Én is nagyon kösz a gátlokat. Ezek a macskazabálok tudnak v.mit. Fele a sulya mint a koninak. A rugoerö és mindkét csillapitás egy kicsit sok (gondolom v.mi nehezzebb motoron lehetett), de majd belövöm. Miért nem veszel mz-t felnit? Semmivel nem gyengébb a boraninál söt... azonkivül könnyebb is, ami szintén nagy elöny.
Üdv segitséget szeretnék kérni olyan embert keresek aki regisztrálva van az ebay.de n szeretnék venni egy puch alkatrészt ausztriaábol aki registrálva van és megrendelné nekem anyagiakkal jutalmaznám a rendelt cucc ára 8 euro nem nagy összeg
aki segítene kérem jelentkezzen a taller@citromail.hu-n
előre is köszönőm
Laci!Köszönöm,megkaptam a kerekeket.Jobbak mint gondoltam!Ha dupla tárcsásra akarom,már kínlódnom sem kell.Mégegyszer nagyon köszönöm,nagy segítség volt nekem! Márcsak 2 ilyen felnit kell szerválnom. A Menani-nál minden hónapban szokott akció lenni.Ez a honlapjuk első oldalán található. http://www.menani.it/ Reménykedek hogy a felniket is leárazzák,mert most .@szott drága. Vagy, itt:http://www.lolo.at/ Üdv!
és akkor a tengelyel és a fogaskerekeivel mi legyen? utánvétel? vagy utalás? mennyit kérsz érte?
Amúgy cibor akkor te tudsz segíteni a fordsz tengely részeiben,vagy azt is bízzam suzura? esetleg olyan oldalidom tartó kis valamik amik a vázban vannak és amikbe bele kell pattintani az oldalidomokat?
Zöld kabát/zöld sapkában voltam.
nem láttam sajnos.
aki segítene kérem jelentkezzen a taller@citromail.hu-n
előre is köszönőm
A prox könnyxen beszerezhető.