Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként a vita hevében úgy döntöttem, nem válok meg léghűtéses rd-mtől. Az egy minőségi megbízható 1976-os
szép állapotú motor.
Ez így elég?
visszavonva nincs bsztatás béke van.
de semmi japó dugó az eredeti gyári
meg kéne probállni mit tud igy a yamaha forditott hengerrel ülés alatti csövel. csak kiváncsiságbol. gyakorlatilag megtehetö gond nélkül .
miért leirtad a véleményed lehet hogy másnak nem tetszet de az nem jelenti hogy nem igy van. Öreg mesterem Csabai mondta aki nyer az azt mond amit akar de nem biztos hogy igaz.
Itt is elnézést kell kérnem, oylasmit indukált amit beírtam, amit egyáltlán nem szerettem volna.
Meggondolatlan tett volt, elnézést.
Fogadjunk, hogy nem.
Hát, ja.
Tökéletesen igazad van , ha valaki jó csapatot szed össze mellé gyors motort épit akkor annyi. de ez van bár én is megkaptam menj máshová versenyezni megyek is.
kedves TLT andrás sajnos a "lealázni kifejezés sokszor elhangzot töletek föleg a föpilóta szájábol de mástol is ,
a japó foss meg az egyik kedvenc kijelentésetek. Sajnos igaza van az Mzolinak nem hogy összetartanánk, és abba merülne ki az energiánk hogy a jövöre több versenyt szervezzünk inkább idézem az MZterrorist szájkaratézünk, részemröl ez a dolog lezárva de azt hiszem vissza kéne vennetek nem csak az én véleményem.
De más helyxett nem nyilatkozom de nem yamahás.
Ha már ide tévedtem,szolnék én is egy kicsit.Mi 5x indultunk,a kategoria győzelmet mindíg megnyertük, kétszer az abszolútot is, és másodiknál rosszab helyen nem végeztünk.De a rendező az egyik abszolút győzelmünket elcsalta a lecsóéknak,és töbször keresztebe tett a műszaki kiírás változtatásával,amivel a Pannóniásokat előszeretettel előnyben részesítette.Én nem vagyok egy tehetős ember,saját zsebből kellet fizetni az egészet,és a változtatások matt töbszőr kellet egy egész téli munkámat pénzemet kidobni,mert megtudták,hogy mit építek,és tavaszal modosították a műszaki kiírást,hogy ne tudjunk indulni azzal a motorral.Ezért én személyesen már nem indítok csapatott,csak felkérés esetén veszek részt,ezen a PANONNIÁS viadalon.
üdv bambi
pedig ez igy van az ölbei a barátom de ha p20 van szó nem normális amugy meg csipem a buráját mert megszállot.
Nem tudjátok teljesen véletlenül hogy melyik a legvékonyabb 18 colos gumi amit lehet kapni errefelé? És mondjuk jó a jawa kerekére(aki esetleg otthon van mz kupában az tudhatja )
Ja jó, csak egyáltalán nem így jön le így végigolvasva, hogy jóban lennének
kösz petró
Elnézést,tegnap este már nem voltam gép előtt. MZ., Supermoto, X-kat., Robogó, Old.
Ja, meg ezt nem értettem a versenyeken ,hogy van ott egy két ember akit meg sem lehet szólítani.Főleg a pléhuszasok környékén,de máshol is.Először Trophyval mentünk,legalább volt kit legyőzniük,de mi akkor is jól éreztük magunkat.Ott már tanulgattuk kivel nem kell beszélgetnünk.
Igaza van a haveromnak!
Magyar narancs,de a mienk.
Tiszteletem a P20-nak,dehát mindenki tudja,miről másolták.Továbbá,Egy széria pléhúsz nagy melegben tőgázon 10 percen belül megragad.Kérdés:van-e értelme félmilliót költeni egy ilyen blokkra.Akkor az már nem pléhúsz,csak úgy néz ki kívülről.
Azt láttam persze, azt hittem valami újat tettél fel és azt nem találtam.
A töltést egy kapcsolóval szabályoztuk,(kormány fölött)egy lada voltmérő segítségével,aztán annak a mutatója letört,utána saccra kapcsolgattuk,meg mikor már kezdett dadogni.A kormány egy csavarhúzó segítségével lett megfoltozva a vége felé.Az Osztrákok rendesek voltak,(rd-sek),segítséget ajánlottak mikor látták,hogy letört a kormány,pedig jól jött volna nekik,ha szerelünk .Egyébként az Osztrákok motorja volt a leggyorsabb az egyenesben,csak az elején váltót szereltek sokáig.Nagy élmény a 24-h, aki teheti nézze meg,ha lesz jövőre.
igazad kell hogy adjak, bár nekem lenne okom ott lenni, és van is p20-am mégse megyek oda mert a hangnem engem is visszataszit a fenhélyázás és a snyalás.
2008 24h