Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor nem tudom tengely ajánlat függő:D ki mennyiért adja,de a többi alkatrészben biztos fog kelleni Suzu segítsége is.
ja bocs, a tengely miatt azt hittem hogy az enyémet kéred.
összehozzuk
cibor33@citromail.hu
Csak most van szétkapva a blokk és gondoltam,hogy 1-2 héten belül összeraknám,viszont akkor már kellene a fordulatszámmérő tengely. Írnék mailt és akkor ott meglehetne beszélni ,de látom nincs megadva a felhasználónál.
szántam ma 1 órát a 350-re kicseréltem a fekete dobozát, akkora szikrája van hogy még 1 lovat is agyonvágna, de még egyet sem pöffent.
1-2 jó kép!
Köszi!
Mzoli komolyan gondolkodj a dugó magasságán mert a spéci henger 1 bordával alacsonyabb/megszámoltam/
czagánysanyi jó a videó de csak kellet volna egy kicsivel hosszab áttétel.
majd megbeszéljük nem fogsz csödbe menni.
280 000-
mennyibe fájna?
A kertembe van a gép,és nem tudom mikor lesz időm kimenni,de mihelyst lesz kép felrakom.
Hát jó sokminden,de elvileg már Suzu öszeszedte ami hiányzik. Nekem a csúnya ypws műszerfal van,szóval az sem eredeti és a műszerfal tartó konzol sem,ezen a fajta tartókonzolon rajta van a lámpa is,szóval ha sikerülne szereznem normál lc műszerfalat,akkor lámpa tartó konzol is kell:S sok idő mire olyan lesz,mint valaha.
A lámpáról, műszerfalról meg az indexekről küldenél képeket? 10EFt körül meg tudunk egyezni?

Üdv, Laci
igen
Szia! Ez már elkellt,de ha van érdeklődés ilyenre szivesen szólok.
Ferrara! Érdeklődnék,megvan e még a DS6-os?
eladó a szépség?
egy szép ypvs 350-ért elcserélném.
Na és akkor mikor sikerül majd megejteni egy találkozót? Vagy menjek csepelre? és kb mennyire számítsak?
Hali!Szerintetek melyik dugattyú éri meg jobban prox, wertex, vagy a full gyári?
Nem tudsz képet felrakni a gépről?
Igen ezt a Tomaselli csutkát vettem majoson, de tegnap vettem egy szép race kormányt, szintén tomasellit azt teszem majd fel. Sima hagyományos kormányt azt semmiképen.