Cibor tudom,hogy már kédeztem,de elfelejtettem,hogy milyen festék volt amivel megcsináltad a dekniket? Csak mert ha már úgyis szétszedtem a blokkot,akkor lefújom a dekniket.
ugyanaz a blokk...ott a börzén rendesen szemügyre vettem és minden apró részlet megragadt a fejemben.pl,hogy csak az baloldali karbi végén van rajta a légszürőbe vezető csonk és a bowdenek is mind rajta vannak.De ott a börzén tényleg 30-35 ért árulták,aztán amikor másodjára jártam arra már eladták.Jól lealkudhatták ha most csak 20-25 ért árulják.
Sziasztok!
Van nekem is 1 rd 250em,még 81 ből.Nem kicsit hiányos,ami még megvan az a blokk és a váz teleszkópokkal,de kerekek nélkül ,kormánycsutkákkal,kapcsolókkal.Esetleg ha kutatok még 1-2 dolog.Ha vkit érdekel szétnézek még mi van.
köszönöm, említette ez a tulaj is. Az a fél motor azéret lett volna jó vétel nekem, mert az enyémről pár cucc hiányzik ami azon megvolt.
Köszönöm szépen, igazából nem hajtok ásik blokkot, csak tudod, az alkalmi váétel,az alkalmi vétel, de azért köszöönöm szépen!
amikor hívtalak délután, akkor még megvolt, előtte beszéltem az ürgével.
nem én vagyok a béna, hanem az adott szó meg iylenek...
Mondtam neki, hogy kell nekem, délután felhívom, és így is tettem, és 2 kor még megvolt.
Nincs mit, 1-2 ezrestől nem leszek boldogabb, én is motoroztam fiatalabb koromban, és nem volt egy büdös petákom ráadásul az rd sem volt az enyém, úgy hogy tudom hogy el kel egy kis segitség. Én vettem a fiuknál lámpát, dudát, a haver meg a gyári kapaszkodót. 30000et kértek a blokkért, annyit nem ér.
Na mégegyszer had köszönjem meg a légszürőházat sok más ember hasznot húzott volna még ebből is:)
amúgy Suzu is kint volt?
legalább 3x jártam körbe az egész területet és nem láttam:(
amúgy volt egy 250lc blokk is egyben,de sajna én nem láttam blokk alkatrészeket külön,úgyhogy ami nekem kellett a légszürőházon kívül semmi nem lett.
köszi
Van nekem is 1 rd 250em,még 81 ből.Nem kicsit hiányos,ami még megvan az a blokk és a váz teleszkópokkal,de kerekek nélkül ,kormánycsutkákkal,kapcsolókkal.Esetleg ha kutatok még 1-2 dolog.Ha vkit érdekel szétnézek még mi van.
Más elérhetőség?
Sógikám már hivja is.
Köszönöm szépen, igazából nem hajtok ásik blokkot, csak tudod, az alkalmi váétel,az alkalmi vétel, de azért köszöönöm szépen!
nem én vagyok a béna, hanem az adott szó meg iylenek...
Mondtam neki, hogy kell nekem, délután felhívom, és így is tettem, és 2 kor még megvolt.
Légyszi emilemre a telszámot ird meg.
Köszi!
amúgy Suzu is kint volt?
legalább 3x jártam körbe az egész területet és nem láttam:(
amúgy volt egy 250lc blokk is egyben,de sajna én nem láttam blokk alkatrészeket külön,úgyhogy ami nekem kellett a légszürőházon kívül semmi nem lett.