Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát attól csorgott a nyálam,a hangja is oylan szép volt, hogy na!
Csak, hát én elsősorban pályára szerváltam(Dimma segítségével) a motorom, azt meg kár lett volna szétpályázni.
Volt tavaly egy kék 2 hengerres 4t 125 ös suzuki, az is baromira tetszett, 40 rugót kértek érte, persze éppen nem volt pénzem, pedig szalon állapotu volt.
Én is töpiztem hogy veszek még egy vizes blokkot, de erőt vettem magamon. megfogadtam hogy most már csak új alkatrészeket veszek. csak ezért mondom ezt, hogy annyira ne bánd. A kis piros 125-ös Suzukit láttad, az szép volt?
Igen haza értünk köszönöm! Valahogy nem tetszik a motor+ lapos volt kicsit az első kerék mert remegett egy picit.
Egyébként velem van a baj, mert szegény motortól azt várom el hogy olyan legyen mint az új, pedig nem az. Picit toporog alul, úgy hogy visszateszem holnap a gyári szűrőt, és a fúfókát. Nem nagyon akar 8000nél többet forogni, na mindegy télen lesz rá idő.
Egyébként elnézést hogy először nem esett le hogy ki integet, pedig láttam már az egyik videón. Nem gondoltam hogy így fogunk találkozni, de örülök hogy összefutottunk.
Ja a légszürő dobozt odaadtam a Mátyásnak.
Basszus, megalkudtam rá, meg volt dumálva, hogy megvettem, 2 után fel is hívtam, hogy 4 után megyek érte, amikor mennék felhívom, erre közli, hogy eldta a börzén:)
haízaértetek renben mit nézegettél ut közbe?
Igen én! Csak téged nem láttalak sajnos
Volt egy 25ös blokk látta valaki?
Igen csináltam 1-2 fotót, mindjárt prezentálom!
Nagyon sajnálom hogy nem tudtam menni! Esetleg fotókat csinált valaki?
Láttam már ezt a képet.
Na jó az a szép 250lc-m is ott lesz!
Elnézést, itt egy simsonos táborozós motorozós italozós eseményen, "ki tud hülyébb képet vágni" című játékot játszottunk, mondanom sem kell, hogy ezzel a képpel nyertem:)
Na jó, majd megtaláljuk egymást, mindenesetre, én ez az ember vagyok:
A p20, az milyen yamaha?
Igen , Egy sárga p20 a gyülekező!
Valami rd-s találkozás valahol a börzén?
Na jó csak vicc volt, tényleg kár!
Sajnálom, gyere kocsival.
lc-vel
Nekem az utcai is versenymotor!Mivel jössz?
Sajnos nekem beköpték a gyertyát...nem tudok menni.
üdv! Megyünk a börzére, viszem az air boxot! Remélem jön mindenki!
Az élet nem habostorta.
Az enyémet a Bandibá csinálta 37500ba került. Az összes csapágyat cserélte, a két hajtókar alsó tűdörgőit+ a labirint alatt kemény krómoztatott, ja és a labirint gyűrűt is kicserélte. Szerintem jó ár volt, rendes nagyon.