Bocs, csak közben átjöttem a bnőmhöz! Úgy konkrétan sehol, csak néztem, h hova írtál eseleg!
Annyi van, h a kuplungom nem emel ki rendesen, van az a 4 csavar ami egyrész a kuplundlamellákhoz csatlakozik másrészt ahoz a laphoz amit a nyomorúd tól és ilyen hülye alkban csak 3 csavarál emel ki a szerkezet ilyen ferdén és egnél nem, fog is a kuplung, váltani is nehéz! Nem tegnap óta van ez, hanem jó ideje, csak nem fgolalkoztam vele, mert nem volt ennyire gáz?
Kiszedtem azt a pici állítócsavart és az a fele amelyik a nyomórúddal ér össze az ferde volt, lereszeltem egyenesre, de nem javult semmit!
Az a helyzet hogy fogtam a régi kart aminek le volt törve a vége, és kértem egy ugyanolyat. az indexek az eredeti indexek után gyártott változatai a neten rendeletem a nagyvas.hu internetes motoros boltban, emlékeim szerint 1400ft/db áron.
Tudom pont ezért reklamáltam a janónak. Mentem egy kört a motorjával, aztán ugy sem ment mint egy 125-ös. Full kopott volt. Meg akart etetni a trafóval, tudom én is ha szar nem lehet menni vele.
Annyi van, h a kuplungom nem emel ki rendesen, van az a 4 csavar ami egyrész a kuplundlamellákhoz csatlakozik másrészt ahoz a laphoz amit a nyomorúd tól és ilyen hülye alkban csak 3 csavarál emel ki a szerkezet ilyen ferdén és egnél nem, fog is a kuplung, váltani is nehéz! Nem tegnap óta van ez, hanem jó ideje, csak nem fgolalkoztam vele, mert nem volt ennyire gáz?
Kiszedtem azt a pici állítócsavart és az a fele amelyik a nyomórúddal ér össze az ferde volt, lereszeltem egyenesre, de nem javult semmit!
Ötlet?
A fékkart meg majd akkor én is megnézem jobban.
Itt egy kép az enyémről. Lesz azért mit csinosítani rajta, motorikusan eddig jónak tűnik.
Egész nap téged kerestelek!
Szükségem lenne a seggítségedre!
lehet, hogy érdekelne a középsztender. Mennyi lenne az ára?
Nem érdekel véletlenül valakit egy Rd lengővilla rugóstaggal ?
+ a középsztender is megvan ....