Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vélhetően, ez egy cimcony amiről beszélgetve vagy, szóval ott értekezünk tovább erről.
Bocs, csak közben átjöttem a bnőmhöz! Úgy konkrétan sehol, csak néztem, h hova írtál eseleg!
Annyi van, h a kuplungom nem emel ki rendesen, van az a 4 csavar ami egyrész a kuplundlamellákhoz csatlakozik másrészt ahoz a laphoz amit a nyomorúd tól és ilyen hülye alkban csak 3 csavarál emel ki a szerkezet ilyen ferdén és egnél nem, fog is a kuplung, váltani is nehéz! Nem tegnap óta van ez, hanem jó ideje, csak nem fgolalkoztam vele, mert nem volt ennyire gáz?
Kiszedtem azt a pici állítócsavart és az a fele amelyik a nyomórúddal ér össze az ferde volt, lereszeltem egyenesre, de nem javult semmit!

Ötlet?
Kössz szépen a segítséget, valóban vannak indexek, 1800 jó magyar forintért darabja. Barátságos.
A fékkart meg majd akkor én is megnézem jobban.

Itt egy kép az enyémről. Lesz azért mit csinosítani rajta, motorikusan eddig jónak tűnik.
Hol kerestél, és miért?
Ohéj! Hali!
Egész nap téged kerestelek!
Szükségem lenne a seggítségedre!
Hmm. Élőben még én nem láttam egyik kéthengerest sem.
Egyébként ezt azért irtam, mert a hozzászólásaidból ez derült ki. Ja, egyébként láttam a simson 100-as twint, nagyon komoly..
Üdv,
lehet, hogy érdekelne a középsztender. Mennyi lenne az ára?
Az a helyzet hogy fogtam a régi kart aminek le volt törve a vége, és kértem egy ugyanolyat. az indexek az eredeti indexek után gyártott változatai a neten rendeletem a nagyvas.hu internetes motoros boltban, emlékeim szerint 1400ft/db áron.
Tudom pont ezért reklamáltam a janónak. Mentem egy kört a motorjával, aztán ugy sem ment mint egy 125-ös. Full kopott volt. Meg akart etetni a trafóval, tudom én is ha szar nem lehet menni vele.
Ebbe akarom befűzni a télen.
Akkor azóta már nagy motoros a hölgy!?
500,700,750?
Félig már uton van a kereked. Ha nem titok, mire akarod használni?
Ez nem az a forum. Azt hittem ennek jobban örültök. Az utso kép véletlen volt az már több mint 10éves. A kollégám rakta fel mert én ehhez nem értek.
ja 350-es...
sziasztok ...
Nem érdekel véletlenül valakit egy Rd lengővilla rugóstaggal ?
+ a középsztender is megvan ....
Mindenkinek !
Jó, csak az ugyi 6 gangos,és külön van a kukactengely mag a villatengelyek. Időközben Dimma már elárulta, hogy nem forog ott semmi:)
Pannoniát nem mertél felrakni ,pedig biztos nem haragudna senki !
Az én 250-esembő a 28-as pozicionálló stift hiányzott.Azé hányta a sebet mint állat...
A Hondás kishölgy a legkomolyabb!
Évjárat,robbantott szerint ilyen.
A kukactengely vége egy vakdugóba forog.Szerintem!