Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fincsi!
Ha széria simson lenne, akkor sem tenném így vissza.
az előbb meg lemerültem, bocs.
championnatVMA
Találtam egy jó oldalt!(Francia) Az oldal alsó, jobb szélén vannak a képek a versenyekről.
Na holnap börze,úgynézki sikerül mennem. Suzu jön börzére? szétkaptam teljesen a blokkomat és megnéztem mi hiányzik. Ezen a képen lépő összes alkatrész hiányzik nekem.
Nem kellett javítani,hála istennek!
azt már irtad de mennyire.
Balos.
mennyire lóg szárazon.?
A te főtengelyed Petró Bandibá javította? Mennyiért?
(kimostam benzinben a főtengelyt, és miután kiszáradt, érezhetően lóg a bal henger alsó csapágya
Na ez!
Nem ez a kép!
A 125-ös RD-men is ilyen van, de azt én reszeltem.
Ez nem Magyar RD! De a Dimma különbeket csinál!
Ezt szerintem megfeszitették. Ki csinálta a kéményeket?
A műszerfalba be lehet építeni a saját óráimat? Mert akkor a fodr.sz. és km. óra nem kell bele. Persze csak ha úgy olcsóbb. Jó lenne néhány kép róluk, de nem sietős a dolog, mert anyagilag mélyponton vagyok.
Így látatlanba 10EFt?
ok ...
ment a mél...
Akkor a többit e-mailben is megbeszélhetnénk. Postacím, ilyesmi. Előre utaljam vagy utánvétellel?
Nekem mindegy, mert az átutalásnál amit levonnak az kb az utánvét díjával megegyezik. Köszönjük Emese
Az adatlapomon megtalálod a e-mail címem.
Köszi.
Üdv: Laci
game over reggel korán kelek és vagy 150km lessz megint a városba.
van minden mit adsz érte
majd csinálok róla képet de most a munka a lényeg
Üdv nektek
Szükségem lenne egy az 1. képen láthatóhoz hasonló műszerfalra, lámpára és 4db indexre. Persze más típus is szóba jöhet, csak hasonló legyen. Ha sikerül szereznem lámpát akkor megválok az idomoktól egy időre, mert nem látom értelmét tovább foltozni.
Szükségem lenne még egy balos power fedélre. A 2. képen bekarikáztam.
Ha valaki tud segíteni jelezze.
Köszi.
már mi nem 400 as a tied? a csöre vonatkoztatóan csak a kivitelezésre gondoltam
Általában a konzerváló viasz alapanyagu próbáld forróvizes mósással,