Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a 250 lc-t megvették,lehet hogy eladom a 400-as levegőst is ha kapnék rá valami jó ajánlatot, esetleg....
Kecskeméten van 1 fehér nagyon szép hangja van
én láttam egyszer régen hirdettek egy RD 500 at 1milla körül veszprémben egy feketét
!
Ó ha lett volna akkor anyi pénzem akor boldog tulaja lennék!
Nem kell tudnod hogy ki vagyok nem ismerjük egymást
Megpróbálom megkeresni a nagyfelbontású képeket.
Még annyit tudok róla mondani hogy a 2.szomszéd gyerek aki megvette párszor mesélte hogyan hogyott ott vele mai modernmotoros "vagyánycsávókat" amikor néha verseny bontakozott ki egy egy piroslámpa után :)
Erre gondoltam!
Ennek a blokkja mennyivel volna könynebb mint a 4t traktoré, egy gynege 20 kilóval?
Szép álmokat!
hát még nem ígérem biztosra,mert csak akkor tudok menni,ha van kivel. Győzködnöm kell még
nagyon szép a motorja, ha lenne pénzem rá megvenném harmadiknak!
bocs ha sértő volt, nem annak szántam, csak a külsejére gondoltam!
Na, Szia !
Miért nem találkozok én Veled sose a Hungaroringen ?
Miből gondolod a" lebutítást"?
Majdcsak annyi TZ. volt ott, mint P.20!
Csak gyors,bukkanós pályákra kell. Amúgy csak vakításból van fent.
Szép a petro motorja, igaz hogy le van butitva, de olyan formás.
iwatának is van 1 400-a csak üzemképtelen nem addod el a tied?
Szombaton gyere, viszem az air boxot.
mennyit számít a kormány lengéscsillapító, nem gondoltam volna előtte hogy felraktam az lc-re. A levegőssel picit félek hogy pofára esek, ha megmarad veszek arra is.
Feltennéd a többi fotót róla? Megköszönném!
Üdv! A 250 lc-d elkelt? Egyszer megnéztem 1 haverral. Hát a 400-od elég szakadt, de nem reménytelen.
Kössz! RD250.Csak az első sárvédő,az ülés+a kormány nem gyári.Ja + a kipu a vizesé.
Te is titokzatos vagy, bár sejtem hogy nem kellene tegeznem téged, úgy hogy bocs.
nem csoda hogy imádod, én is imádnám!