Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismered a kollégát személyesen?
azért vannak eltérések de ha a gyári jelzés benne van nem kell cserélni
Neki is annyi rd-je van mint neked!
hát akkor nem tudok mást,csak megköszönni a nagylelkűségedet thx
Ugy gondltam Kb, sac, megközelitőleg, hasonló.
lássunk képeket a sok motorrol.
ne szivd mellre amiket mértem azoknál a legközelebbi értékek 1,6 szoros értéket mutattak +- 10%
A pl-ban emlitezz 190 gyári érték 118 ff-nak felel meg európába. Ami egy rd karburátorlista esetében
/az utolsó/ eltalált lévén ott 115.
na mesélj róla privátba
ez az eredeti
Szerintem légszűrő boxot tudok adni neked, csak filtert kell bele venni! Emlékeim szerint 3db van, majd holnap elő ásom! pénz miatt ne aggódj ha van elküldöm neked, és csak a pósta költséget kell ki fizetned.
Vasárnap teszt a Rabócsiringen!
Akkó mostmár nemértem.
Viszont akkor írj nekem te légyszíves:
emzoli22357@freemail.hu
Félreértettél minket.
Hasznos amit betettél és köszönjük szépen.
Ehin van csak nicsak e az új gyújtásom,de még állíthatós is lesz!
ja és ha lenne esetleg egy kuplungbowden is,akkor az nagyon jól jönne,bár tudok csinálni és most is egy csinált van rajta,de az mégsem az igazi.
Sikerült csinálnom egy viszonylag értelmes fotót, ilyen van kuplungkarként:
Nemtudom mennyire eredeti... ha nem, szívesen veszek 2 egyformát.
Sajnálom hogy ez a véleményed.
Még csak megközelitő értéket sem irtatok.
Legközelebb nem töröm magam hogy elő ássak 50-es évekből származó könyvet.
Bocsi
Na akkor már csak az kellene,hogy mennyit kérne ezekért,mert én még csak tanulóként vagyok gyakorlati munkán és az ártól függ,hogy kellenek-e. Így is gyüjtögetnem kell rá,úgyhogy szerintem csak tavasz lesz belőle.
nem hiszem hogy légszürö ház lenne de a többi megoldható.
Hiányzik a légszürőház felső box-a,fordulatszámmérő,hozzá tartozó spirál és a blokkban lévő folytatása a csavart tengellyel,meg ha még tartozik hozzá valami a blokkban,akkor az is..A bal oldali kezelőszervről a duda gombja és a reflektor tompított kapcsoló gombja,kilométeróra spirál,az ülésnek a bal oldali bekattanó helye ami a túloldalon záras, duda sincs meg.és pl index búra,de az már lényegtelen.
Összeírná nekem,hogy mi van hozzá? és persze,hogy mennyiért adná,ami van.
Nem jött meg a mail
megtalálsz az 5. elején. azt hogy mit mivel gyártottak azé láttam testközelböl.
nem teljesen stimmel az én méréseimmel.
namost mivel utcai ezért durvább fuvokázással is jól megy.
van a veterán videon a küzdelem sorozat megkereshetsz benne. nem kell apannoniát fényezned én annélkül is szeretem és van is még gyári próbás volt. már sokan kérték de nem adom pedig biztos sokat adnának az alamonium hengeresért. de emlék és marad majd a fiaim vigyáznak rá. Ennyit a pannoniárol. EZ az rd forum .
a pancsikat több forum van ott tessék fényezni itt az rd-t. A forumon itt mindenki azt teszi mzoli a cimconos /megtaláltalak/ is itt a 125rd fogja fényezni , nem vagyok jap imádó de amit tettek tesznek a motorokért a motorozásért azé az tiszteletett parancsoló mert a semmiböl indultak hátuk megett az atomfelhövel.