Nem tudtunk menni, az ismert körülmények miatt. Nem tudom beadni a srácoknak, hogy 3x20 perc motorozásért utazzanak 500 kilométert, és fizessenek 6 rugót.
Nálunk nem CSAK maga a racsni a mérvadó, hanem a pályán való motorozás .
Mi kecsóra mentünk megtartani az utolsó eseményt, ahol 9 től du 4 ig nyomtuk végig szakadó esőben,
Volt aki ugyan abban a (2.-ik) kanyarban 5 ször pihent le:)
Pedróza csak egyet esett, de azt negyedik teligázon(kb 80-85) az egyes kanyarban elment mindkét kereke, lenn volt a feje, meg a válla, meg a kormány meg az ülés, keresztben csúszott vagy 20 métert, de a kormányt nem engedte el, úgymond "hátha még meg lehet fogni" :)
A kockás zászlós ember annyira rörhögött, hogy még egy kör múlva is láttam, hogy térdét csapkodja:)
Voltak gokartosok, azok egy darabig nézték a versenyünket, de elunták, mert nem volt nagy vívás, volt aki nagyon tudott menni a vizen, és volt aki nagyon nem.
Viszont, azért is kéne még az idén csinálni v.mi racing félét,megmutatni a MAMS-nak+mindenkinek(B.R.) aki nem hisz az Old Timer-ben hogy lenne itt, kishazánkban egy jó pár vitéz,öreg paripákon!(Örkény k.jó lenne,csak drága!)
na az biztos nem reális ....
annyiért adtam el egy 125-ös blokkot henger nélkül ...
ez meg hiánytalan ... még a gyertyák is benne vannak :-)+ a karbik+power +kábelek...,minden ...
ezt 20-ért a saját anyámnak se adnám oda
A bánat se gondolta!Olyan egyszerű ott lent a gyújtásnál minden mint egy fakocka.Ahogy hűlt a levegő,azt hittem sokat kap,a gyertyakép ezt mutatta.Pedig csak tökéletlenül égett!Majdnem megszívtam!
80000.- re gondoltam így elsőre...de rugalmas vagyok mindenre ...
egy srác hozta be olaszból a motort , ugy hogy le volt vágva a motor eleje ...
igy vettem meg tőle , mert supermotot építenék .
megvan hozzá minden , még a powervezérlő + az összes elektronika, egyedül a gyujtáskapcsoló hiányzik ....
ha érdekel , akkor küldök képeket is ...
Ma vettem észre hogy a jelvevönek a két csavarja kiesett és koszolta a forgórészt.Ezért nem ment tökéletesen,már az időmérőn!Nem volt meghúzva! Nagy baki részemről!Mostmár be is menetrögzítőzöm!
sziasztok ...
lenen egy komplett RD 350 LC YPVS blokkom, csak ki lett szedve a vázból ...hengerestől,karbistól,légyszűrőstől...
magyaru
l mindenestől ...
ha valakit érdekel , akkor eladom ...
Még néhány kép a versenyről!Lénárt peti uralta azért az mz-t is ,még akkor is mikor már szakadt az esőő!
Hát az a 64-es csávó meg hu-hu!a meg tud valamit!
Nálunk nem CSAK maga a racsni a mérvadó, hanem a pályán való motorozás .
Mi kecsóra mentünk megtartani az utolsó eseményt, ahol 9 től du 4 ig nyomtuk végig szakadó esőben,
Volt aki ugyan abban a (2.-ik) kanyarban 5 ször pihent le:)
Pedróza csak egyet esett, de azt negyedik teligázon(kb 80-85) az egyes kanyarban elment mindkét kereke, lenn volt a feje, meg a válla, meg a kormány meg az ülés, keresztben csúszott vagy 20 métert, de a kormányt nem engedte el, úgymond "hátha még meg lehet fogni" :)
A kockás zászlós ember annyira rörhögött, hogy még egy kör múlva is láttam, hogy térdét csapkodja:)
Voltak gokartosok, azok egy darabig nézték a versenyünket, de elunták, mert nem volt nagy vívás, volt aki nagyon tudott menni a vizen, és volt aki nagyon nem.