Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, ha tehetném én is sok időt töltenék ezekkel a szépségekkel! Helyette fűtést szerelek, bár azt is szeretem.
még mutatok egy két verziot
Nem tudom láttad-e, meghirdettem a bicajt, át lett törölgetve,szerintem jól néz ki.
Nem túl jó, de azért látszik!
Van egy négy hengeres levegősről képem, csak más formátumban van.
mi 800-as?
lesz verseny még idén oktober 13 hring ott lessz az összemérés. A megmérettetés. vannak szabályok az oldba
nem lehet vizes hengerrel menni, csak levegössel. az rd-nek 10 ig jó hogy membrános utána már az a fajta kis membrán már gát a fordulatnak igy csak40+1-3 le realizálható a gyári rd hengerrel.
14-et nem forog hülye duma 11,500 at reméljük a mienk is megy annyit ha nem is forog csak 10500at.
Nem megy fel a képe, pedig komoly.
800-as?
El fogok menni 1-2 versenyre. lesz még az idén? Az rd is megy úgy mint az a p20? Állítólag 14000-ret forog, az nagyon kemény. jó dolgok ezek, örülnék ha tájékoztatnátok.
természetes hogy ismerjük barát és ellenfél. majd a ringen kiderül mit sikerült osszehozni ellene.
az lc azt hiszem 33 szár van nem egyszerü csinálni kell. olyan mint a sárga nékem is van csak vizpumpát nem sikerült szerezni mert elviszik aranyárba,de megoldom
Nagyon kihalt lett ez a hely.

Egy kérdés mesterek! Hol kapok a 250 lc-re kormánycsutkát?
Suzu szaki! Kapott a levegős egy új szűrőt, (gyárit a pinktöl) és nagyon pöpec. Tegnap járattam, nagy élmény volt.
Ez az új p20 videó milyen kemény? Libabőrös vagyok, akár hányszor meg nézem! Milyet forog! Ti biztos ismeritek őket!
Le a kalappal.
ha valóban racing a gyujtásod elcserélhetnénk adok rávaló utcai gyárit.
mi van mindenkire rányomta a bélyegét a hülye idö?
Ok!Félreértettem!Bocs!Nem az enyém lesz a guma és nem láttam mit hozott a küldönc.Még egyszer bocs és köszönjük Maestro!
nem azt kaptad amit kértél 3x18 k65 rsw csak nem 42T hanem 45H
A K44 is jobb lett volna, de a K45 vékony lesz a 250-re!Ha erről beszélünk:
csak 45h-volt melesleg másnak csak rendelésre van, de még van talán 2pár.
ok Maestro!
beszélünk még róla.