Igen!
Másfél hónapja, veszett el. Fél éve hozzá se nyultam az oldaldeknihez, elfáradt a müanyag.
Elveszett, mikor haza értem a fiam kérdezte hola dekni.
Visza mentünk két mocival, végignéztük az utszélét, de nem találtuk.
(valakinek jó lett csibe itatónak)
Előre is köszi! Remélem találsz egyet, a szine nem számit.
ezek nagyon korrekt hozzászólások ...
igy már értem ...
mindenesetre megpróbálom egyben eladni , akkor olyan 50-60 körül , és végső esetben megbontom ...
"értem Én hogy összetartatok , de azért nem kell a másikat hülyének nézni ..."
Nem nézünk/nézlek hülyének, csak az itteni szakiknak nem ér annyit, amennyit kapni szeretnél érte.
Tudni kell, hogy az itteni szakik jelentős része veteránban versenyez a gépekkel, így a blokk állapota szinte közönbös, mert a versenyzésre felkészítés MINDENKÉPPEN azzal indul, hogy blokkfelújítás.
Én értem, hogy szerinted a te cuccodat azonnal be lehet akasztani egy vázba, és lehet vele UTCÁN közlekedni, mert nagyon fasza állapotú, de mint mondtam, ez itt a többség számára nem szempont.
Ha egyben akarod tartani nagyon nehezen fogsz ennyit kapni érte, ha nincs rá szükséged, és csak a pénzed áll benne, akkor tényleg a legjobb megoldás darabokban eladogatni, akkor még több is ki jön belőle mint 60 rugó.
Nézd vannak hiénák akik a vaterán a komplett motort 50-ért megveszik és darabba kiárulják 100-ért.
de ez csak azért van mert sokan nem költenek 50-et másikra hanem 10-15 megveszik csak azt ami kell.
egy motor egybe mindég olcsobb mint darabba. Bár én is vettem meg veszek is még bár van belöle de egybe mert ugy olcsobb.
azért megnézném azt a 10-20ezres blokkot ...
mikor még suzu 777 is azt mondta hogy 20 az kevés érte....
aki a fórumotokat jelentősen segíti hozzászólásaival ...
értem Én hogy összetartatok , de azért nem kell a másikat hülyének nézni ...
elismerem , hogy sokat kértem érte elsőre , de egyikőtök sem mondott rá egy elfogadható árat ....
mindegy , mert ha elfért itt eddig , akkor ezután is elfog ...
üdv ...
Még annyit, hogy nem gorombáskodni akartam, vagy arcoskodni vagy bár mi ilyesmi, csak itt az utóbbi hónapokban többen vettek múködöképes rd blokkokat 10-20 ezerért, tehát a tied egyszerűen nem jó vétel nekünk.
itt azonos érdeklődésű MOTOROSOK adnak vesznek egymástól/egymással ezt azt, nekik nem ér annyit, amennyit kapni szeretnél érte.
Ha szerinted ki lehet venni 80 rugót a blokkból, tedd fel a vaterára.
Melleseleg a vaterán lévő árakról annyit, hogy, most is van ott használt delortó karbi 15 rugóért, és pontosan ugyan olyat lehet kapni vadi újat 18900 ért valamelyik robogó shopban.
szép motor...
...
viszont a vaterán megnéztem az alkatrészeket , és pl. 10-15E.-forintot kérnek egy power vezérlőelektronikáért vagy egy gyujtásalaplapért lendkerékkel...
ezt megnézve eladom a karbikat, a powert+vezérlőjét, a gyujtást, a blokkot, a főtengelyt, a váltót,a hengereket,a kuplungot, az stb.-t darabját 5000-ért (teszemhozzá :ezzel nem is kérnék sokat ...)és már 40000.-nél tartok nem 20 -nál...
Idén januárban vettem ezt az rd-t 70 000-ért teljesen üzem képesen kompletten, és a menet teljesitményéből lehetett tudni hogy jó a motorja. Ezért nem ér többet az a blokk, főleg ha szét van hajtva.
(olajos flakon + gyorkötöző)
Másfél hónapja, veszett el. Fél éve hozzá se nyultam az oldaldeknihez, elfáradt a müanyag.
Elveszett, mikor haza értem a fiam kérdezte hola dekni.
Visza mentünk két mocival, végignéztük az utszélét, de nem találtuk.
(valakinek jó lett csibe itatónak)
Előre is köszi! Remélem találsz egyet, a szine nem számit.
igy már értem ...
mindenesetre megpróbálom egyben eladni , akkor olyan 50-60 körül , és végső esetben megbontom ...
széles utat ...
Rd250 levegős, müanyag oldaldekni?
Verseny gépekre nem rakjátok rá, valakinek eladó?
Nem nézünk/nézlek hülyének, csak az itteni szakiknak nem ér annyit, amennyit kapni szeretnél érte.
Tudni kell, hogy az itteni szakik jelentős része veteránban versenyez a gépekkel, így a blokk állapota szinte közönbös, mert a versenyzésre felkészítés MINDENKÉPPEN azzal indul, hogy blokkfelújítás.
Én értem, hogy szerinted a te cuccodat azonnal be lehet akasztani egy vázba, és lehet vele UTCÁN közlekedni, mert nagyon fasza állapotú, de mint mondtam, ez itt a többség számára nem szempont.
Ha egyben akarod tartani nagyon nehezen fogsz ennyit kapni érte, ha nincs rá szükséged, és csak a pénzed áll benne, akkor tényleg a legjobb megoldás darabokban eladogatni, akkor még több is ki jön belőle mint 60 rugó.
de ez csak azért van mert sokan nem költenek 50-et másikra hanem 10-15 megveszik csak azt ami kell.
egy motor egybe mindég olcsobb mint darabba. Bár én is vettem meg veszek is még bár van belöle de egybe mert ugy olcsobb.
mikor még suzu 777 is azt mondta hogy 20 az kevés érte....
aki a fórumotokat jelentősen segíti hozzászólásaival ...
értem Én hogy összetartatok , de azért nem kell a másikat hülyének nézni ...
elismerem , hogy sokat kértem érte elsőre , de egyikőtök sem mondott rá egy elfogadható árat ....
mindegy , mert ha elfért itt eddig , akkor ezután is elfog ...
üdv ...
itt azonos érdeklődésű MOTOROSOK adnak vesznek egymástól/egymással ezt azt, nekik nem ér annyit, amennyit kapni szeretnél érte.
Ha szerinted ki lehet venni 80 rugót a blokkból, tedd fel a vaterára.
Melleseleg a vaterán lévő árakról annyit, hogy, most is van ott használt delortó karbi 15 rugóért, és pontosan ugyan olyat lehet kapni vadi újat 18900 ért valamelyik robogó shopban.
...
viszont a vaterán megnéztem az alkatrészeket , és pl. 10-15E.-forintot kérnek egy power vezérlőelektronikáért vagy egy gyujtásalaplapért lendkerékkel...
ezt megnézve eladom a karbikat, a powert+vezérlőjét, a gyujtást, a blokkot, a főtengelyt, a váltót,a hengereket,a kuplungot, az stb.-t darabját 5000-ért (teszemhozzá :ezzel nem is kérnék sokat ...)és már 40000.-nél tartok nem 20 -nál...
szerintem ...
Na?
Tényleg, Vasárnap jön valaki Polgárdiba?