Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemsokára készítek képeket. köszi
Ma széttúrtam a hátsó futóművet a motoron. Először csak kerékcsapágyakat akartam cserélni, de már ha kint volt a kerék átnéztem az egész futóművet. Gondoltam, hogy le van harcolva, mert kicsit mozgott oldalirányba. De azt nem gondoltam, hogy minden össze van rohadva.
A képen a 3, 11, 24-es alkatrészeket köszörültetem, illetve esztergáltatom. A hozzájuk tartozó 2,9, 21-es perselyeket pedig legyártatom az új méretre. A legtöbb gond valószínűleg a 11-es alkatrésszel lesz. A 10-es szimering se látszik szabvány méretűnek. Azért megkérdezem a helyi Yamaha szervizben, hogy felújító szettet mennyiért tudnának.
Remélem tavaszra egybe lesz a gépem, de addig még sok munka lesz vele.
Köszi, hogy eddig is sok mindenben segítettetek.
Más: IGOL szintetikus robogó olajat használt az előző tulaj, jó ez? Érdekes, édes illata van.
Azé van eltérés a gyárihoz képest!
Fincsi!
Még odébb van hogy így nézzen ki!De, nagyon táccik!Főleg a kerekek!
hát ilyen a tied is van és a magad kedvére épitetted.
motorepites.hu
Nagyon rosszakat hallottam róla, több helyről . Én speciel ma láttam előszőr a Dunaújvárosi börzén.Csak óva intenék mindenkit, hogy ne bizniszeljen vele! és szomorú hogy ilyen ember tulajdonában van a Csepel műveknél tesztelt Yds.
csak azért írom ezeket mert az egyik barátomat csúnyán átverte, és nem igazságos hogy erről ne tudjanak a veterános érintettek.
mié mit akarsz vele.
Nem ő találta fel a Geiger-számlálót?
Egy kérdés! Ismeri valaki a Geiger Jenőt?
a bal oldali karbin van egy plusz csöcs obban van megtáplálva vákummal a csap, de csak gumit használj.
van komplett nem szvágott kotegem, tegyél feé eky képet a motorrol. lehet hogy a csap se erederi. ha lefolyik a benzin akkor le is dugozhatod. ja és nem kell aksi akkor is világit müködik minden.
Tud valaki kapcsolási rajzot, Rd 350 YPVS-hez? Van egy halom kósza vezetékem. Az előző tulaj akksi nélkül használta, és valahogy csinált rá világítást. Vagy ez alap, hogy van direktbe világítás?
A csapon van egy membránnak látszó egység, de nincs rákötve semmi. Gondolom egy vákum vezeték kéne rá a motortól, de azt hol keressem?
ja és nem pest Ják
vasmegye
SZia igen most vettem 1 3xv-t
hát nem vok nagy pancsis de az is jó lenne (azaz van T1 1961) de kellene egy 21 es az lenne a legnagyobb királyság, most van egy fent 150 pénzért jó lennee dehát ....mani mani my.......................................
most elvitte a Trézikém a vagyont !
ha nem csalatkozom te nagy pannoniás vagy ha jól emléxem ujpesti. meg mintha most vettél volna egy tzr3xv-t
tévedsz az lc nem poweros és 4töcsar fogja a henger az ypws meg talpcsavaros és poveros + a hfejet 5csavar fogja.
Helló
el vagyok szomorodva
életem legnagyobb baklővését tettem meg találtam 1 rd 350 et 50000 ért karbu gondja volt mert csak ugy indult hogy benzin lett cseppegtetve a levegő szőrűbe !
idomjai meg lámpái nem voltak! de amugy jó állapotban volt
ajánlottam 40000 et de a tulaj elzavart "hogy ez egy motor törtnelmi típus" mit akarok ennyiért
másnap mentem volna az 50000 el ara meg elvitte valaki akinek csak a fütengej kellet belöle!
és most megint keresgethetek persze a jóvak drágábbak közt
Értem, köszi szépen. Miért ki különbség? LC gondolom Liquid Cooled, szoval vizhütéses, igen az, de poweros is szoval gondolom YPVS is.
most lc vagy ypws nem azonos a kettö
a ZYCHIben én nem tudok tömítéskészítőt(persze lehet, hogy van:) és az oktogonnál van, nem a nyugatinál.
A jókai téren, viszont egymással szemben van két tömítéskészítő.
Pesten a Zichy Jenő utcában csinálnak bármilyen tömítést elég jó árban, ez ott van a nyugatinál. Bár én magamnak kivágtam 0,5-ös alumínium lemezbő, és bekentem loctite-al, igaz kicsit kisebb lett a prés tér de az enyém elbírja.
Szevasztok! Olyan problémám lenne, hogy nem találok sehol az RD-mhez tömitésszettet, nemis a szett lenne a lényeg hanem leginkább a hengerfejtömítés, mert azon vagyok már egy idelye fennakadva:S 1987-es, LC2-es YPVS. Hha vmi helyet tudtok ahol be lehet szerezni, akkor légyszi irjátok le! Kösz!
Ok! Mi+adunk 1 robogót és akkor 6 kat.-ba mehet.