Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehol egy profi rd-s, biztos mind motort szerel!
Üdv mindenkinek
Több RD-n is láttam a neten, hogy lecserélik a felniket, esetleg a komplett futóművet is. Ha már motorikusan, meg esztétikailag is rendben lenne a YPVS, és hozzá tudnék jutni hasonló felnikhez én is megcsinálnám.
Az lenne a kérdés, hogy melyik típus felnijeire érdemes cserélni? Gondolom FZR vagy TZR, de azoknak is évjáratonként és hengerűrtartalomtól függően változhatnak a paraméterei. Egy komplett FZR500 hátsó futómű felnivel tudok is elég olcsón. A képen például milyen felni van a gépen?
Már alig várom, hogy Máriapócson megnézhessek egy-két jó technikát. :D Remélem addigra elkészül a vízszivattyúm és tudok menni motorral.
A sportlégszűrővel alapvetpen az a baj,hogy kicsi a felülete!
Ha ezt a kis felületü cucccot, (amin vékony szűrűréteg van) beborítod valami szivaccsal, azzal jelentősen megnöveled az ellenállását, így persze, hogy szarul megy, az ELEVE szivacsos sportlégszűrők nem véletlenül háromszor akkorák,mint a gagyik. Azok szűrnek is , viszont, ha eláznak,mert mondjuk esik, akkor abból is vígan megy az addig megszűrt zacc a motorba.
Lásd 2659-es hozzászólás,nekem az a megoldás tetszik + szűrőspray.
Köszönöm mindenkinek!
Próbáltuk úgy hogy szivacsot húztnk (vékonyat) a szűrőre de azzal nem ment jól.suzu a főnök a maestro neki van a legtöbb tapasztalata és segít tényleg mindenkinek.
Bár most előkerült egy lelkes haverom akinek 40kg a fia és pénz is lenne,kezdetnek jó ötlet,nem tudom,hogy megy a gyerek.
Hát nehéz kihúzni belőletek az infót, az a ti jól megértitek egymást, de én picit nehezen értem mire is gondoltok...
Nincs ott mindig annyi por,nincs meg sztem az eredeti szűrő,nem tudom mi lesz még jövőre.
vissza kéne az eredetit tenni sanyi oszt 24h alatt se lenne gond. mész jövöre.
Ok, írok a kis csajnak emailt.
pinknél.
Főnök ,mondjunk már valamit a légszűrőre.Megpróbálnám a cross légszűrősprayt a helyedben,az olyan jó ragacsos és fogja a port,kérdés:mennyi idő alatt rakodik el.
szép fujt csö van rajta, én most összebarmoltam egyet a 350-re.
Ehhez mit szoltok?
Nagyon jó, de hol tudok ilyet beszerezni? gondolom az ára horror.
Ha mindenáron a direktszűrőt akarod meghagyni,ilyet keress!Lehet kapni filterspray-t.De néha akkor is mosni kell!(Daytona szűrő,Motul airfilterszűrő)
Jól fizet most a 6-os lottó,addig nincs több kérdésem.
Az enyémnek most lett felújitva a blokkja, bár német papiros, ha valaki ad érte 300 000huf-ot oda adom, ha nem marad. A vázat a tankot, meg a dekniket kell lefujni rajta, a krómok szépek rajta. A tz kb mennyi lehet? Ha nem gond az előbbi kérdésemre is várnék választ!
2milla ha nekiállsz itthon nem jön ki sokkal kevesebböl és nem gyári.
jaj...
Megkérdezhetem mennyi lenne az ára?
Ez egy Donington-i börze.Ki tudod nagyítani a táblát?Nem kevés egy ilyen TZ.ára!
Szombaton elmegyek Dunaújvárosba lehet elviszem az enyémet is!
Az igazság az hogy ezek a képek a Bristol-i börzén készültek Angliába!