Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

állitolag kosza hirek szerint okt 2 a ringen szabadedzés egész nap a licenceneseknek. ma megtudom hogy igate a hir. ott rá lehet készülni a menésre karburációval.
hivj fel mikor jön a küldönc.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy érvényes-e a "sok olcsó" piaci szokás.
Nagybátyám erre azt mondaná, hogy vannal van mit kezdeni.
Szerinted?
Ha éjszaka betörnék Dimmához,és összeszednék egy komplett motort alkatrészenként, hetekig észre sem venné:)
Küldenél egy árajánlatot a lámpára az adatlapomon megadott e-mail címre. Tetszik a piros ypvs a képen, csak nem saját? Ilyesmire szeretném én is megcsinálni.
Köszi
A boltba mennyen a küldönc?
Maestro! Holnap megy arra egy küldönc.Viszont ha megtenné Maestro,hogy a GU-MA-KER-böl hozna egy K65. RSW (3,00-18TT42S)-t nagyon megköszönnénk+hálálnánk hogy a küldönc ne kóvályogjon Csepelen.Megoldható?
Petró kész az ülés küldjem postán.
Hogy könnyebb legyen a hétfő reggel!
a müszerfalat hagyd meg kereklámpam meg van rávaló ilyen
Gondoltam dokumentálom a motorom alakulását, és készítettem néhány képet.
A fejidomot leszedem, és egy kerek lámpát szeretnék rá rakni, egy kisebb műszertartóval. Még nem tudom melyik típusé lenne jó rá.
A gyújtás vezérlő is elég viccesen néz ki. De a lényeg az, hogy működik.
A hátsó lengővillát tegnap írtam, hogy szétbontottam. Nem tudom, hogy merjem-e homokszórni és porfestetni, mert elég vékony anyagból van. Valószínűleg egyenlőre maradok a sima megtisztításnál és festésnél. A belsejével mit tudok kezdeni? Mert belül is zörög valami benne, gondolom rozsda.
Köszönöm!
mensd el
EZ jó lenne a ypvs váltójába?
vizeshez
pontosan melyikre való? lc-hez, vagy levegőshöz?
yamaha rd-hez üvegszálas faridom+ülés eladó 8eft-ért. 06302692998 ,vargaszabolcs@net.info.hu
1A2 250-nek mennyi a fő fúvóka gyári mérete? még mindíg kűzdök vele. csak szürő nélkül megy.
Ők voltak az igazi hősök!
Ő önti és szereli ezt az agyat?
Ez a Nyitrai féle kerék 800 eu-ért árulja az olasz börzéken. lehet hogy olcsobb a 4-5ezer eu eredeti mint ez.
megnézem a boltba hátha van jó állapotú e csináltass soha nem lessz olyan mint a gyári.
Epres havernak is volt, csak a nem robeszos