állitolag kosza hirek szerint okt 2 a ringen szabadedzés egész nap a licenceneseknek. ma megtudom hogy igate a hir. ott rá lehet készülni a menésre karburációval.
Küldenél egy árajánlatot a lámpára az adatlapomon megadott e-mail címre. Tetszik a piros ypvs a képen, csak nem saját? Ilyesmire szeretném én is megcsinálni.
Köszi
Maestro! Holnap megy arra egy küldönc.Viszont ha megtenné Maestro,hogy a GU-MA-KER-böl hozna egy K65. RSW (3,00-18TT42S)-t nagyon megköszönnénk+hálálnánk hogy a küldönc ne kóvályogjon Csepelen.Megoldható?
Gondoltam dokumentálom a motorom alakulását, és készítettem néhány képet.
A fejidomot leszedem, és egy kerek lámpát szeretnék rá rakni, egy kisebb műszertartóval. Még nem tudom melyik típusé lenne jó rá.
A gyújtás vezérlő is elég viccesen néz ki. De a lényeg az, hogy működik.
A hátsó lengővillát tegnap írtam, hogy szétbontottam. Nem tudom, hogy merjem-e homokszórni és porfestetni, mert elég vékony anyagból van. Valószínűleg egyenlőre maradok a sima megtisztításnál és festésnél. A belsejével mit tudok kezdeni? Mert belül is zörög valami benne, gondolom rozsda.
Ha éjszaka betörnék Dimmához,és összeszednék egy komplett motort alkatrészenként, hetekig észre sem venné:)
Köszi
A fejidomot leszedem, és egy kerek lámpát szeretnék rá rakni, egy kisebb műszertartóval. Még nem tudom melyik típusé lenne jó rá.
A gyújtás vezérlő is elég viccesen néz ki. De a lényeg az, hogy működik.
A hátsó lengővillát tegnap írtam, hogy szétbontottam. Nem tudom, hogy merjem-e homokszórni és porfestetni, mert elég vékony anyagból van. Valószínűleg egyenlőre maradok a sima megtisztításnál és festésnél. A belsejével mit tudok kezdeni? Mert belül is zörög valami benne, gondolom rozsda.