a gondolattal én is játszom hogy 1 AF1 vázba beledugom a 350-es vizest de sehova nem jó-már versenyre,
ugy meg sok munka. van mind a kettö bár nem rozsás a jövö igy aztán kétséges a projekt.
Nyilván nem gondolom reálisnak, de álmodozni azért lehet.
A ypvs alapból is egy szép motor, és szerintem egy kis modernizálással bármivel felveszi a versenyt külsőre is.
Még nem ment el a moci de közben visszaraktam az eredeti kipufogókat azokkal nyengébb(sokkal :( ) igaz, de sajna a rezokkal volt benne egy fordulat ahol megtorpant powereshez van méretezve, viszont 6000 felet gyilkos volt.Így kisebb teljesitménnye igaz de talán késöbb kopik el:).
Üdv
Sajnos ilyen feltételek mellett mi nem tudunk menni, ezért le is mondtam a szereplésünket a versenyszakosztályban.
Lehet, hogy Terrorist megharagszik azt sajnálnám, de meg kell értenetek, hogy ez így nekünk ennyiért, ennyit motorozni, ez túl meszsze van, és túl drága.
A kiírás mai állása szerint 2x 20 perc+verseny volna a lehetőség, ez durván egy óra motorozás, ami 500 kilométer autózással járna, és alaphangon 12 rugó per koponyába kerülne, és ez ÍGY NEKÜNK SOK.
ugy meg sok munka. van mind a kettö bár nem rozsás a jövö igy aztán kétséges a projekt.
A ypvs alapból is egy szép motor, és szerintem egy kis modernizálással bármivel felveszi a versenyt külsőre is.
Asszem kb. enyiért vettem.
Üdv
Lehet, hogy Terrorist megharagszik azt sajnálnám, de meg kell értenetek, hogy ez így nekünk ennyiért, ennyit motorozni, ez túl meszsze van, és túl drága.
A kiírás mai állása szerint 2x 20 perc+verseny volna a lehetőség, ez durván egy óra motorozás, ami 500 kilométer autózással járna, és alaphangon 12 rugó per koponyába kerülne, és ez ÍGY NEKÜNK SOK.
Remélem az alumíniummal nem lesz gond.