Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát át kéne jönnöd.
Vigyünk neki kölcsön cimconyt?
Ha visszaadod, kiöntüm, vagy ha úgy akarod visszaviszem a fedelét
Jó,Csak viccőtem!X-be nem fontos,csak ajánlott!Állítólag kisFrecska 4kat.-ba akar indulni.Old,Supermoto(GS500-al),MZ,X.
Na mit szóltok?
az nem olyan egyszerü.
mondjuk le kellene gyantázni a tekercset de van itthon gyantám de hiányzik a védö. tettem rá olyan trafot ami cdi gyujtásra való. erösebb szikrát ad jóval,és már a nándival kitotoztuk hova esik a gyujtás. be is indult de majd a hétvégén megnézem a stroboszkoppal hova esik a jel. aztán már csak karburálni káne mert csurog a nyál belöle annyit kap alul. má vagy 5gyertyát dobtam el nincs több. még az a kettö maradt ami benne van.
Miért három?
250, x, cimcony?
Lesz X-is!Pedrosa -nak el kell kezdeni gyúrni mert 3 futamban indulni nem zsenge!
YES!
A pilóta már tudja, hogy valszeg 2 futamban indul:)
(már, ha az ő lovát is hozzátok)
ha mégis elmegyünk akkor viszünk motort is mert 10l benzin má nem számit.
FOGECO!24-h-s videok?Légyszi...légyszi...
Még van bő 2 hét!Addig rendeződni fog minden!Én tudom!A Maestroéknak kaja, pia állva!Csak az utazásra kell fordítani!
ülés folyamatba van,talán a héten kész. nem tudom mi lessz nándi menne pócsra én meg még nem tudom.
van egy pár dolog, ami most ellene szól.
Komoly cuccok,komoly áron!Keresztkérdés!:az ülés folyamatban van? Mert köllene!
a robbanótér kialakitása érdekes bár nem egyedi ahogy nézem aprillia rs membrán vforce. de a henger belül nagyon hasonló az rs kialakitásához. És igy már nem is tünik soknak a 100körüli teljesitmény meg +ccm,ami a legjobb tuning.
melesleg 1800 font az alapkitt.
80-110 le és 350-helyett 421-töl 610ccm ig variálható
megnéztem a gugliba ezek qvadot tuningolnak , de biztos csináltak 63 helyett vagy 83-at, biztos jól menne pályán is, nem csak a porba,
Ügyes kis pénztárcája lehet az embernek!Inkább motorozna vele...Szerintem túl van buzizva!
A tzr 250 majd összes futómü alkatrésze csereszabatos az ypvs-be egész kicsi reszeléssel. az fzr-ek esetében már szélesebb a blokk meg a váz is vastagabbak a gunik is , hátulra nem fér be.
Az a henger az nagyon profi kérdés mi pénz egy szett.
Az a blokk többe kerülhetett a gazdájának,mint itt 1-2 versenyévad.
Ügyes!