Zoli!Van egy kis gebasz!P. verseny szakó-n olvasd!Mi, megyünk pénteken!Most alkudozunk a pálya tulajdonosával hogy olcsóbb legyen a pénteki motorozás,annak aki szeretne gyakorolni.Sajnos ez van!Publikus a tel. számod?Ha nem,küld el légyszi emil!
Halihó emberek nem kell valakinek egy pár rd kipufogó gyári yamaha rezók?
Ezek amik a mocimon vannak : link
Ha érdekel valakit 0670/2478016 on elér.
Üdv
mentem az utcába egy karikát probaként, de igazábol nem lehet ott döfni, probáltam a fékeket.
az udvarba azért felvette az elejét. nagyon peng de majd elválik terhelve mit tud. nem vándorol a gyujtás , remélem jó lessz. Azért még ma leszedem a hfejet mert vannak oda nem illö zajok. az biztos hogy startnál el kell tusirozni.
Köszi az infót ,de ha eveszem a hengerfelyet honnan tudom megállapítani, a huvely falának vastagságából vagy a belső felének színéről vagy honnan?Előre is köszi!
nem tudja valaki hogy a képen látható rd blokknak nicasolisos e a hengere vagy nem?Légyszi segítsetek mert fontos!(Fel akarom újitani de ezt tudnom kellene elötte a költségek miatt)
Ezek amik a mocimon vannak : link
Ha érdekel valakit 0670/2478016 on elér.
Üdv
az udvarba azért felvette az elejét. nagyon peng de majd elválik terhelve mit tud. nem vándorol a gyujtás , remélem jó lessz. Azért még ma leszedem a hfejet mert vannak oda nem illö zajok. az biztos hogy startnál el kell tusirozni.
Király lehet meghegyezve, amikor 1000 fordulaton belül felugrik a teljesítmény mondjuk 30 lóról 60ra:)
Pláne esőben:)
Mikor is lesz pontosan?
Melyik része érdekel a rendszenek? A tank alatti egységre gondolsz, ami a képen is látszik?