Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli!Van egy kis gebasz!P. verseny szakó-n olvasd!Mi, megyünk pénteken!Most alkudozunk a pálya tulajdonosával hogy olcsóbb legyen a pénteki motorozás,annak aki szeretne gyakorolni.Sajnos ez van!Publikus a tel. számod?Ha nem,küld el légyszi emil!
Halihó emberek nem kell valakinek egy pár rd kipufogó gyári yamaha rezók?
Ezek amik a mocimon vannak : link
Ha érdekel valakit 0670/2478016 on elér.
Üdv
mentem az utcába egy karikát probaként, de igazábol nem lehet ott döfni, probáltam a fékeket.
az udvarba azért felvette az elejét. nagyon peng de majd elválik terhelve mit tud. nem vándorol a gyujtás , remélem jó lessz. Azért még ma leszedem a hfejet mert vannak oda nem illö zajok. az biztos hogy startnál el kell tusirozni.
Vígasztalhatatlan vagyok én is, és az egész brigád is.
Hát, nagyon sajnálom Maestro!A Ringen viszont találkozunk!Ok?
sajnos de a csorbát muszály köszörülni.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Nemááá! A Maestroéknak péntekre+szombatra is lett volna ebéd+vacsi.Úgy készültünk...
má biztos hogy meló lessz.
a nicasilos crom szinü a hüvelyes meg öv. más szinü. ha jó gazdája volt inkább csak a gyürü kopott el.
Máriapócs,Rabócsiring,Okt.3-4.Jövőhét péntek, szombat.
Köszi az infót ,de ha eveszem a hengerfelyet honnan tudom megállapítani, a huvely falának vastagságából vagy a belső felének színéről vagy honnan?Előre is köszi!
ez attol függ lehet ez is meg az is létezett mind a kettöbe, csak akkor derol ki ha leveszed a hfejet. Általában azért a nagyja furható hüvelyes.
Bocsi itt a kép:
nem tudja valaki hogy a képen látható rd blokknak nicasolisos e a hengere vagy nem?Légyszi segítsetek mert fontos!(Fel akarom újitani de ezt tudnom kellene elötte a költségek miatt)
az szerintem necces mert max hring lessz csak.
ez ugyanolyan egyedi otthon készükt mint a levegös 3 hengeres 600ccm es. soha nem készült utcai csak az rd v4
Na ez kömény!
Király lehet meghegyezve, amikor 1000 fordulaton belül felugrik a teljesítmény mondjuk 30 lóról 60ra:)
Pláne esőben:)
Ha valóban érdekel a gyújtás, akkor kiviszem a máriapócsi versenyre és megnézheted élőben. Persze csak ha te is jössz.
Mikor is lesz pontosan?
Erről mit tudsz?
Eztetet a sárvédőt kreáltam a napokban e!Joe?
látod milyen jó legalább nem a kukába köt ki hanem a pályán,
sok idöm nekem sincs rá pláne most, pedig jó jobb lenne ha csak ezzel kéne foglalkoznom, de ebbe a demokráciába nem megy.
alapvetöen nem tudom hogy mit takar az a felirat, lehet hogy kamu, de ki tudja.a gyujtás eltolása más lehet.
Alapvetően abban , hogy a racingot nekem kell megjavítani:)
Miben különbözik a "racing" gyújtás az utcaitól?
Melyik része érdekel a rendszenek? A tank alatti egységre gondolsz, ami a képen is látszik?