Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát 350hengerre gondoltál ebay vagy veszel itthon nekem nincs csak 250-es hfejjel 140 eu annyiértvettem.
Az-az Jól néz ki, szerintem nem rossz árban adják, főleg ha le alkudná az ember!
Jó estét mindenkinek! Nagyon szépek ezzek az RD-k!
Mennyire jok pályára?
Akkarok majd venni egy motort pályára és erőböl tuddom nincs hiány bennünk, de a vékony kerekek miatt és a motor hosszábol adodoan kicsit gondban vagyok!
Könnyen fordul a motor? Mennyire lehet dönteni öket? Milyen a fogyasztása?
Válaszokat elöre is köszönöm!
Üdv! shancus
Bocsi el írtam, 350-s vizes hengert vennék!
Ma gurultam a levegős 250-el nem húzom neki 5000fölé, de akkora élmény! A vizesem kb 2x-er úgy megy de annyira jó mind a kettő, néha nem tudom melyikre üljek.

Suzu mester! Érdeklődnék hogy a 250-lc-ből 350-et akarok majd csinálni ha kifekszik a motor. Nem tudsz 2db 250-es vizes hengert eladót normális árban(nem poweres)? Jövőre adunk egy kis munkát a Petró Bandibácsinak, főleg hogy a télen felújítjuk a haver 350-t tudod amelyiknek csak durrog az egyik oldala. Bevallom én ferőztem meg, 37 éves ment az enyémmel és megtetszett neki. Azt mondta:"Megy vele az emger egyszer csak olyan mint a picsán rugás"
Igen de nem válaszolnak időtlen idők óta! Itt vannak normális emberek.
Ilyen Ypvs 250-t vett egy haverom is a nyáron, de az rd, nem rz.
véletlenül találtam egy rd350forumot at utolsó bejegyzés a tied.
Szerintem ez az is!
Láttad biztos a levegős 250-s szintén Veszprémi rd-t is! Mentem vele 1-2 kört meg akartam venni, de nem tetszett.
A gazdája viszont normális volt, szereti az rd-t csak az övé nagyon ramaty állapotú.
erröl beszélünk
legalább is ilyet árultak 170-ért.
vagyis csak 443ccm
a henger az van de nincs. abbol kben se lessz 500 max 476ccm vagyis 67,5 ig furható.
Bár van a yaminak a 200srd az a hidváz kva jó bár a 35 paci az jó lehet 1 et találtam itthon egy ferdeszemü árulta na rövidpályán lehetne adni mindenkinek a 106 kg-mal.
KÖszi de a henger lenne a lÉnyeg ,hogy nekifogjak.az rd És az rz kÖzÖtt semmi kÜlÖmbsÉg nincs csak az rd az eurÓpai szÉria,nekem is van egy ilyen És a forgalmiba is rd van.de majd elŐkotrok, eredeti kÉpet.
na ez a váz kéne.
Létezik ypvs 250 rz 250 r de az a belföldi verzió de nem 50 csak" 38le a tied má tzr blokszáma 2ma ,azé meg 1xg, de az ami itthon van azé 3xg és az is ilyen vázba volt, és 50paci.
Más Cibor milyen rd forum van még?
Vagy belpiac !?
Én is csak ilyenről tudok!
henger one fedél az van.
Ez a tied mert ez egy veszprémi eladó motor volt. maximum rz lehet katalogus se emliti sehol.
Helló! 400 as henger és gyujtásfelöli dekni kellene, menyi lenne vagy csere? És itt van az rd 250 ypvs,nézd meg.
Látom, ezen a villamerevítőn van a sárvédő felfogatás!Ok!
ami rajta van fele sulyu mint az lc-jé de erre a vllára nem jó ez az utolso kiadásu ypvs villa