Ez oloyat forog, hogy az beszabehu!
nem kevés rajongója van az öreg yamaháknak a simson.hu kluboldalról de ez a hang mident vitt!
Rettenetesen büszke vagyok, hagy valami kicsi pici apró dolgot hozzá tehettem ehhez motorhoz,amitől ilyen bitangul szól!
lehet, hgogy nem lesz világverő,de nekem a gp feeling nagyon megvan, tiszta tz hagja van.
egy élmény hallgatni!
Légy szives tudasd velem ha versenyzel vele, mert meg szeretném nézni élőben, okvetlen!
Mindenkit kérek a fórumon, hogy had kapcsolódjak be a vérkeringésbe! minden érdekel ami rd, és aki rd-s!
ma egy kicsit beinditottam már jobban figyeltem a videot,meg ráadtam a ruhát. Talán kibirja tavaszig a garázsba.
bár lehet hogy megyek egyet az utcába ha jó idö lessz.
nem kevés rajongója van az öreg yamaháknak a simson.hu kluboldalról de ez a hang mident vitt!
Rettenetesen büszke vagyok, hagy valami kicsi pici apró dolgot hozzá tehettem ehhez motorhoz,amitől ilyen bitangul szól!
lehet, hgogy nem lesz világverő,de nekem a gp feeling nagyon megvan, tiszta tz hagja van.
egy élmény hallgatni!
Mindenkit kérek a fórumon, hogy had kapcsolódjak be a vérkeringésbe! minden érdekel ami rd, és aki rd-s!
bár lehet hogy megyek egyet az utcába ha jó idö lessz.
Lenne egy eladó DS6-os ha valakit érdekel 1969évj.