Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy 250 LC eladó sorban!
Látja-látja ez a Gjoni gyerek már a 70-es években is tudta, hogy mi lesz a tuti 2013 Mami kupában Ha jól becsöpög nem olvadnak el a dugók
Ha jól megnézed folyik a nyála biztos mosógépszimmeringes
Azzal nincs baj, mert a fidesz kdnp és a jobbik is az, de a legügyetlenebbül akkor is az emeszempések hazudnak
Így már világos, hogy nem vitrinbe készült..
(nem mintha azzal baj lenne, csak annak a motivációját nem szoktam érteni)

Elnézést kivánok ha sértőnek találtad a feltételezést.
video: you tube :p20 ürhajó csoszy cimen
És még zsidó is, azt elfelejtetted hozzátenni..
Ez akkor azt jelenti,hogy valahol itt a közelemben készült ez a motor?
Ha nem titkos osszátok már meg velem,hogy hol?Jó lenne élőben is meglesni
most már nem csak mosógépszimeringes lesz,hanem weismülleres is a mezőnyben .
Ezek a kishitű emeszempések még mindig nem tudják hányas a kabát
Ez jó frappáns válasz volt nekik! Én meg videót kérek...
Hajrá.
nagyot tévecc kolléga!azt hiszitek csak a mami kupa létezeik!itt van tölünk fél óra szlovák ring!azon kivül a kollégáim a honda ausztriánál meghivtak minket:salzburg ring,redbull ring,pannonia ring.ezek a biztos idöpontok .hatalmas tévedésbe van aki azt hiszi valami kis hülyegyerekmotor készül!
Kétség kívül elképesztő munka mindenféle szempontból.
kösz
Na, így szól a new yamahám
http://youtu.be/MwHWbsvgQUE
nepper
helló spinyó!a két db felső fékmunkahenger érdekelne ha valami normális árat mondasz rá jöhet privátba is diosensei@gmail.com köszi dio
Volt szerencsém élőben látni a gépet amikor Csoszy a Papp Jocival beugrott hozzám még a nyáron. Akkor még nem volt ilyen csilii-villi,de már akkor is látszott rajta az a hihetetlen szakmai tudás. Próbáltam leplezni az írígységet, de nem hiszem,hogy sikerült Ha enyém lenne most, tuti nem vinném pályára, nehogy baja legyen. Sajben Jani gépét sem az tuti. Kiállítási darabok
Ez oylan vitrinmotor szagú ,amit kivisznek a találkozóra futón, ott jól megcsodáltatják kétszer oda, vissza 123 méter egyeneseben, hogy hű meg ha, és mi lenne ha, sé kb ennyi.
… a piros lengőkar évek óta illegális
Az első sárvédő érdekel.email az adatlapomon.
Gigászi munka, de a Mami kupa kiírását biztos nem olvasták...
Húdeszííp versenymotor .Remélem, idén látjuk harcban.Gratulálok!