Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fehéret az első hirdetési nap megvették,350 euróért.A blokk megbontva nem volt,állítólag.Sajnálom,hogy lekéstem.A pirosat,hosszú dobbal,árulja a gazdija,már egy éve.800 az ára.Nekem úgy tűnik,hogy valami nincs ott rendben.
hajrá Laci bá!
jó lesz.a nózi eléggé lent van, v.ennyivel magasabb az mz?
az új műhelybe hány csaj fér(ha kérhetnék fotó dokuméntálást a közösség érdekében.unjuk a bejglit,jól esne a hamvas barack )?
Holnap beszélek a tulajjal,lehet megegyezünk.
Jó az ára is. Persze, ha jó a vas.
Van még egy jelölt 86-os, 1000 ojró,bár az előző jobban tetszik
Régen 91-ben,vettem egy vadi új Kawasaki KR-1S.Annyira szerettem, a szívem majd megszakadt,mikor el kellett adnom.Háború,embargó,pénztelenség,stb,a motornak mennie kellett. Azóta változott a helyzet,most jobb a szitu,szeretnék kétüteműt venni.Van egy szép hondám,de nem tudom elfelejteni a Castrol TTS illatát.Ugyanis avval hajtottam,már amikor be tudtam csempészni az országba.Itt egy kép 91-ből.
Köszi ! Ismerem az oldalt
Az oldal nem müködik
Szia ! Nem tudom a motorkódot.Csak képen láttam a motort.Az én szerény tudásom szerint 31k lehet.
Szerintem is 95 előtti.Elég homályosak a képek
Sziasztok pár kép az alak formálásról
Szia! Mi a motorkódja? 31k, vagy 29l? Sajnos az enyémnek a forgalmijába is 88 van, 83 helyett. Szerettem volna javítani de annyi idő nincs a földön ücsörögni a hivatalokban.
Utolsó 95-ben készült braziliában. De ez nem az.
Szerintem a km-óra állása nem mérvadó.
Ajánlom a www.rd350lc.net oldalt.
Ok. Kötyi. Hozd el az átadóra
utána kéne néznem de kizárt a 95 ös már csak tzr készült 90 után ypvs nem ,az hogy 250 vagy 350 azt tudod ellenörizni a hengertalpba bele van öntve a ccm. az 1500eu az huzos
Üdv a szakiknak.Béla vagyok,dél-bácskából.Tanácsra lenne szükségem.Egy eladó motor van itt a közelben.Az eladó szerint RD-250-es.Szerintem 350-es,95-évjárat.11000 km-rel,ami hihetetlennek tűnik,de lehet hogy így van.1500 eurót szeretne kapni érte a tulaj.Szeretném megtudni,hogy létezett 250-es YPVS,vagy nem ? A másik,1500 ojró reális ár,vagy túl van értékelve.Köszönöm,hogy elolvastad
A gyorsak már 10-én legyenek ott
Tudja valaki, hogy az RD 350 Lc vázhoz jó-e a ypvs hátsó lengőkarja? Már beszereltem a boltbajárós 2.0-ba,nem akaródzik kiszedni egy mérés miatt. Esetleg akinek van LC lengőkarja jelezze. Tenkjúú!
Még mielőtt valaki 10.-én pénteken menne a díjkiosztora,szólok,hogy 11.-én szombaton lesz,legalábbis a Juli ezt írta a facebookon.
1 pálcán volt a céllövöldében! !
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
honnan a pitliből szerezted azt az óriás ujságot?