Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez csinos:)
A pilóta csaja/felesége/muterja/anyósa házának támadása relatíve zuhanórepülés szerűen, jellemzően a technika adta lehetőségeket meghaladó módon. A vérprofik pontosan a célszemély kérójába szoktak csapódni, a padevanok általában elvétik és csak a disznókat zaklatják az udvar végében. Extra pontok járnak ha a kaszkadőr előtte odatelefonál "gyere ki anya nézzzé" (fehérgyarmati albatros-os főhadnagy), esetleges video felvétel plusz elismertséget garantál. Ilyenkor a kiérkező vizsgáló szaki protokoll szerinti első kérdése: na melyik marhának lakik rokona az utcában?
nálunk arra mondják ha valaki /valami gyorsan elmegy távolodik elhuz menekülésszerüen gondolom repülős szakzsargonból jöhetett
Nem emlékeztem pontyosan, hogy mire haználják, csak arra, hogy valami repülős műszó.
A wiki szerint a fodrászok is használják ezt a szót "felnyírás" ra.

Repülős értelemben ez oylasmi lesz mint a megstukkol D:)
Bakker te jobban ráérsz majd szombaton visszaadom azt ha szétszedted megcsinálom
Könnyű a nyugdíjasoknak.
te szabó mé nem szedted szét mos nekem kell kitalálni ez hogy van összerakva.
tomikám könnyü rám fogni, van 1 repülös haverom attol hallotam
hogy vizszintesen sülyed/zuhan/ közbe meg megy.
Nekünk még akkor nem tellett kormánygátlóra azért úsztuk meg.
Azt má múltkor se értette senki mer külföldi ül van. De ma tanultam egy jobbat, beszarsz. Na mit jelent az hogy sturcol?
Stáájerungot téééé
D:)
Há nem tegnap történt, de ha már belébotóttam feltőtöttem amikor Gyuribá meglazította a kormánygátlómat, csak hogy RD nyerje az uccsó Balassagyarmatot. Nem baj, azé szeressük az öreget…
…csak kevés benne a nyílvessző

http://youtu.be/MfNyw6U_fmM
Már nagyon gyúrunk a következő látogatásra.
Látom sokat néztél leggyorsabb indiánt, hogy csak úgy reflexbű összerántottál egy ilyen kis csendéletet...
Jók a képek, köszi! Csőváz! A szegedi rd-sek :)
Igen-igen.Tovatünt idők régi, szép huszonnégyórásai.Ma is elönt a melegség,ha rájuk gondolok.
Kakucsi látogatás!
Old Dió úr, akor kérem hozzaakereket :)
Közcsi:)
zsoli ur kérem akkor viszem a kerekeket szombaton
Ezek azép hibák..
MInt Dimmának a 24 óráson a fesz szabályzó csatlakozója D:)
ez a szo..s kérem nem az orális szex
egész évben nem volt gond a gyújtással .e-ringen is tökéletes volt a gyújtás(mert más gond az volt) az első futamig.a melegítő kört elengedték és az első bal után elkezdett durrogni.azt hittem leköpte a féktávon valamelyik gyertyát,elkuplungoltam,forgattam de ha elejtettem a fordulatot kihagyott megint.a sikán után már a tetején is durrogott. jó,kész kiálltam.volt tartalék gyertya,meg pipa,kicseréltem.
kimentem az utcára teszt 2km oda-vissza,tökély.na gondoltam most együtt halunk meg Ottó .
második futam kivezető körében megint kezdi.u.a.ok. kész vége.
hazahoz sarokba basz.leszarom.
mz-sekkel közben megbeszültünk egy keméti játszóst,na ezen ott a helyem.kicserélem megint a gyertyákat pipákat teszt,kb.20 perc,az Ottó meg a Bambi a tanúm,tökéletes.
keméten mondom nem szopat meg,mielőtt befizetek megmelegítem.jó!befizetek,beöltözök felmegyek a pályára és megint durrog.észre vettem,de kb 10 percig durrogtattam,hogy hol az egyes,hol a kettes szarozik.akkor már nyilván való volt,hogy ez más.menet közben elkezdtem mozgatni a vezetékeket és jééé!amíg egy irányba nyomtam jó volt.kiálltam össze szig.szalagoztam a csatikat és tökéletes lett.
szóval röviden és tömören,a cdi csatlakozója volt .
hát nagy szivás lenne hogyha most mikor veterán ob lett belőle sok meló után behullana az egész.nem tudom mikor volt utoljára rendes országos bajnokság veteránból de nem mostanában.év végén esténként elolvastam az rd fórumot az elejétől és mindig csak elmaradt versenyekről volt szó,meg hallomásból itt lesz ott lesz aztán semmi! megkérdezhetem az eringen végülis mi volt a baj?trafó vagy elektronika?
az egész blokkot vette meg a Pethő Gabi,mert idén ő is lc yamahával támad .a tartalék hengereket meg az Ottónak adtam,de neki van egy ami eltört piripócson,majd megkérem,hogy hozza el.
bizony jó lenne ha lenne kupa sorozat sokáig,mert más mint egy mezei nyílt nap,meg a mamisok is megérdemelnék,hogy legyen gyümölcse a sok befektetett munkának.
de nincs miért aggódni,hiszen MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT .
akkor kérem megint erősödik a mezőnyben pár motor, ypvs hengerek, katona gátló ,sulycsökkentés:kemény lesz az eleje remélem a mami iskolaprobléma nem kavar be a karcsiéknak!figyu eladtad már az lc hengereket?ha véletlen nem elkérhetnék egyet szemrevételezés céljára?a dijkiosztón ugyis találkozunk legalábbis mi megyünk szombaton