Ezt nehezen lehetett volna jobban összefoglalni. Minden kibaszott mondatuk úgy kezdődik, hogy ez most más, előzők mekkora cigányok voltak, de mi majd most megcsináljuk és fogjunk össze és ne hőzöngjön itt senki, hanem tegyen az ügyért stb. bla-bla-bla
'szt mikor szóvá teszik az érintettek, hogy "mintha kibasztátok volna a brigádból az egyetlen itthoni működő gyorsasági bajnokság tulaját, hát nem furcsa?" akkor jön a "jelezzétek az illetékeseknek ha problémátok van" rizsa vagy ott van még a "ti semmit nem értetek, fogalmatok sincs hogy működik a MAMS, gyertek csináljátok jobban ha tudjátok". Mintha minket kurvára kéne hogy érdekelejen a MAMS nyomora, befizetem amit be kell és ezért mindössze azt várom el, hogy hagyjanak nyugodtan vizelni és ne basszanak ki azzal, aki létrehoz valami értéket.
De ebben a fasszopó országban ez hiú ábránd, úgyhogy elkezdtem gyűjteni az üres üvegeket, meg a rongycsíkokat, a maradék benzin meg teljesen jól eloxidálgat majd a csini iroda berendezésein…
Mind 1. Amióta ezeket iszom 20 centivel messzebbre tudok pisilni igaz a verseny pályán minimum 2 másodpercel lassít körönként, de valamit valamiért Mogyi Petit is itattam ilyennel Máriapócson és úgy belassult tőle, hogy még el is esett a futamon tőle A béna
Megtörtént a hivatalos megerősítés. Kérdésemre, miszerint:
"Igaz-e a hír, miszerint Szabó Bregyót és Lévay Károlyt, Fekete János, a gyorsasági szakág vezetője a minap kizárta a gyorsasági szakági tanácsból?"
Hermann Henrik, a MAMS elnöke az imént a következőt válaszolta:
Mit ugrottunk át? Frecska János nagyon jól tudod, hogy nincsenek a szakági tanácsban! Mi a kérdés? A hír igaz, de Te is és a Pisti is tudja, hogy mi a helyzet! A miértre a Sonáj tudja a választ, de nem gondolnám, hogy meg kell magyaráznia, az Ő felelőssége és az Ő döntési hatásköre. Máthé István mire szeretnél választ kapni? Arra amit tudsz? A kérdés az hogy igaz-e a hír? Igen jól tudjátok már Ti is hogy igaz! És most megoldódott valami? Ahhoz hogy valaki tegyen valamit nem kell a szakági tanácsban lennie, de azt a Karcsival átbeszéltük!
az első tervezetben csak két fő volt meg a bambi is azt mondta,aztán most belekerült hogy kettő vagy három meg mehet az rsw is aztán hónap végére lesz végleges kiirás. én olvasatomban 3 főnek is elég motrozás meg anyagilag sem megterhelő
Szia Sanyi! Küld el utánvéttel úgy hogy majd én fizetem a postát is.Cím: Neumann László 2896.Szomód Kossuth L.u.39/a. A feladásról legyen igazolás,mert sok csomag elkallódik.A vejem így járt egy mobil telefon postázásakor. Előre is kösz! Lacibá
'szt mikor szóvá teszik az érintettek, hogy "mintha kibasztátok volna a brigádból az egyetlen itthoni működő gyorsasági bajnokság tulaját, hát nem furcsa?" akkor jön a "jelezzétek az illetékeseknek ha problémátok van" rizsa vagy ott van még a "ti semmit nem értetek, fogalmatok sincs hogy működik a MAMS, gyertek csináljátok jobban ha tudjátok". Mintha minket kurvára kéne hogy érdekelejen a MAMS nyomora, befizetem amit be kell és ezért mindössze azt várom el, hogy hagyjanak nyugodtan vizelni és ne basszanak ki azzal, aki létrehoz valami értéket.
De ebben a fasszopó országban ez hiú ábránd, úgyhogy elkezdtem gyűjteni az üres üvegeket, meg a rongycsíkokat, a maradék benzin meg teljesen jól eloxidálgat majd a csini iroda berendezésein…
Klicsko for prezident