Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem komoly, csak a szokáoso szezonon kívüli évődés megy..
Én is tudpm, legbelül a lelkem mélyén, és ésszel is, hogy a 4t az szar D:)
az azt jelenti hogy háromszor adja vissza ludas matyi az átvágást! milyen szépen kisuroltam a kezem az alkalomra
Homlokodra van írva, hogy csak 3 nap garit adtam rá
Nabazd! ennek pör szaga van De, kiolvastam a tenyeredből, hogy jó lészen a cucc
jól elvagytok
legfeljebb a fülemre tudom huzni próba szempontjából majd tavaszra kiderül addig ne nagyon költekezzél legyen miből visszaadni a zsét +kamatos kamatot
Csak a kicsi Rambo-t tudnám idézni, mikor összeverve megy haza az oviból: hagyd anyu, ezt egyedül kell elintéznem.
Vidd már innen, fotosopp.
Tezsvírem kevéske eszét is elvette a ricinusgőz, de megbocsátok, mert nagy nevű sámánok sántikáltak mindenféle rosszban mikor ez a piszokság megtörtént véle. A bíróság megállapítja, hogy M. Zoltán budapesti lakos - a továbbiakban alperes - nem vétkes a szándékos dezinformálás vádpontjában. A testület (Piszok Alfréd kapitány (asz jol kitolt velem), Vanekné Edu Árt (esz valami hüje!), ez a Tusko Hopkins, akinek semmi gyerekszobája se volt, és ötödiknek, de nem utolsó, hanem legutolsó sorban esz a trémences Wágner ur nevü Sorhajóbicskás, akit már igaszán minden hajózó vállalat régen a b-vel jelölt alkohol-listára helyeszet) az ítélet meghozatalakor figyelembe vette az alperes nehéz gyermek/kamasz/felnőtt korát, jáműparkjának általános műszaki és közlekedésjogi állapotát, valamint az ellene jelenleg is folyamatban lévő lakóingatlan felújítási projekt miatt rá nehezedő lélektani nyomást. A beszámítási képességet (ami a beszámíthatóság része) kizáró körülményeket részletező szakértői jelentés a perirat mellékleteként kerül iktatásra a soron következő pálinka minőség vizsgálati akcióterv keretein belül.
A szent vezérműlánc veszítő ékeskedjék tenéked, mutatva az utat az olajfüstből, Da zdravsztvujet Sztálin
Megbízhatóság/fogyasztás/élettartam a hétköznapokban elég sokat számít. Ezekben egy átlag 4T jobb, mondom ezt úgy hogy van nekem is régi RD-m és sor 4 4t is.
Ennyííí!
Hamis bálványokat tisztelsz, hamis prófétákat követsz. Megtévesztettek téged a szelepek,vezérműtengelyek talmi csillogása.
Bánjad meg bűneidet és térjél vissza az egyetlen igaz Isten a kétütemű imádatához a keverékolajozás, a rezonátoros kipufogó és dugattyúlukadás nevében, ámen.
Na, pont ezért vagy te bent, mi meg kint
Egymás mellé álílottam:

Az mz-t megjavítod a asaját szerszámkészletével különösebb szakértelem nélkül a fáskamrában, a japó trakeszt meg háromszoros költségből, sokkal több és dágább szerszámmal, és alapos tudás nélkül neki se állj.

A trakesznek semmi keresnivalója motorkerékpárban, mert dupla blokksúly mellett, négyszer bonyolultabb mechanikával fele akkora teljesítmynt tud mint a 2t.

1970 és 2000 között hány világbajnokságot nyertek trakesszel?
Asszem ebben a 30 évben egyet sem.
Úgy kellett erőszakkal kitiltani a 2t-t, hogy visszatérhessen dupla köbtartalommal a trakesz.

Persze, lehet azt haladásnak látni, hogy értelmetlenül túlbonyolított, nehezebben szervizelhető kétszeres súlyú, kétszeres köbtartalmú motorbl lehet kihozni azonos teljesítmnyt..

Gyanítom, ha az ufonauták leszállnának, nem értenék miért kell erőltetni ami drgágább, bonyolultabb, nehezebb., amikor van egyszerű, könnyű, olcsó, erős.
Így ahogy mondani teccik. Nyugodtan tessék egymás mellé állítani egy MZ-t meg egy legputribb kortárs japó/olasz hígfos 4t horgász csettegőt. Melyik a primitív, otromba egypálcás förmedvény? Régen nem azért volt kétté a világ mer azolyanjáú, hanem ennyire tellett, meg úgy döntöttek a górék hogy ez kell nekünk. Aztán a világ nagyja kinőtte ezt a betegséget, páran meg úgy maradtatok szövődményekkel. Na tűnés vissza a rezervátomba, nem fizetnek belépőt az űrtúristák, ha állandóan szétszaladgáltok
A tény az, hogy a motorkerékpárba nem mezőgazdasági vontató blokk való, mert kb oylan mint a dizel ferrari :)
Nem szóltál, hogy mi van a gyuszival. Múkodik?
Haggyadmá, akkor meg az lett volna, hogy mekkora fos ez a csirkeszárnyas, bezzeg a 250-es Yamakka. Gyuribát a tények nem szokták befolyásolni, mindenre van előre bekészített elmélete
Látod Tomi jobban jártál volna ha 80 lovat mérsz!
Ezzel nincs is semmi baj, amíg a többi is ugyanilyen béna.
tomikám ezzel még a 750 hondát is le lehet tudni mert a 250 24le yamakkát se éred utol