Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog névnapot ÖREG dió
Tyíí, isten őrizzen Péterbá, hogy lecsípjen a bíborköpenyes bajnokomból egy darabot a lánc! Az asszony meglátná a megmaradtat és csak kiabálna,hogy: de hová tünt a Demon Hill! de hová tünt a Demon Hill!
http://youtu.be/GpEYdb2ZNbA
A Józsefeknek is boldog névnapot, a Sanyikák meg vigyázzanak hogy be ne kapja a lánc!
Minden kedves Józsefnek, boldog névnapot, tökötök érjen végre bokáig (mert a Sanyiknak már leér)! Még a Diós Józsefnek is. József név, az ősi barlang rajzok szerint a MAMI kupából ered, jelentése: „ roppant lassú versenyző”
Boldog névnapot Sanyika
Köszi Holnap el ne basszátok az időt!
na, de ha mgis belefutna valaki valahol, akkor bitedánke..
Egy kis történelem a fiataloknak, 1976 Salzburgringen 3 Magyar ,34es Szabó Péter, Drapál János, Reisz János, mind Yamaha 350 csak az enyém levegős.
az összes sanyiknak boldog névnapot!még a füvesnek is!
ezen mit nézzünk
Ilyet találtam...inges nincs
Nem nálam van a barna kord inge! Ne szólíts Ingének!
( A H.-ringen vót a, Alpok-Adrián,jórégen! Majd megkeresem...)
(Kuplonban nem vót elég oil!)
Valaki segítsen lécci..

Napok óta keresek egy képet.
Igazából egyaáltalán nem gyűjtöm azokat, amiken én(is) vagyok, de ebbe a múltkor beleakadtam és most megőrülök tőle hogy nem találom meg újra...

A képe valakinek, talán Petrónak amotra mellett hajolok éppen, talán bgyarmaton, amikor a gyújtását reparáltuk, de lehet, hogy Dimma motra vót, nem tudom felidézni..
Az a kép, amiben barna kord ing volt rajtam.

Nincs meg valakinek?

Bitedánke.
MAMI kupán bezzeg nincs ilyen..
készül a fegyver, hogy ne legyen unalmas a mosi éknak
Sanyika nemáááááááá
Szeresd a tested baybi!
Azt nem neked írtam, de ha te is imádod magad akkor most lebuktál
Hagy csinázza a MAMS ! Mint írtam a zsekák rendesen kivannak rájuk.
A minimum vizsgával egyet értek! Azért aki pályára gurul ,legyen tisztába a szabályokkal...
A T licensel én sem értek egyet! Aki versenyezni akar az úgyis vált,aki meg csak pályázgatni akar,azt minek flusztrálják...
Amúgy, tudod hogy imádom magamat...