nagyon jó hangulatú éven vagyunk túl.köszönöm az egész mezőnynek a segítőkész hozzáállást és a maximálisan fair versenyzést.nem utolsó sorban a MAMI-soknak a szervezést .békés,boldog karácsonyt szeretnék mindenkinek kívánni,továbbá,hogy jövőre mindenki a szélárnyékomba BÚÉK !
Köszönöm szépen, víszont kívánom. Nagyon tecci az új szentélye. Nagyon szeretnék nyáron nekiállni egy ugyan ilyen projektnek. A házunkhoz építenék hozzá, onnan átvitt fűtéssel stb.plusz egy főfalat is megspórolok. Szegény muteromnál a szomszédba tartom a cuccaimat, ami azért nem frankó. Nincs hőszigetelt menyezete, gyakorlatilak kifűthetetlen.
Az otthoni motoros műhely építés elvitte a lóvét,és még kész sincs,úgyhogy lottófüggő a dolog. A karbialkatrész viszont kellene ! Boldog Karácsonyt Neked és minden ismerősömnek,függetlenül,hogy versenytző,szerelő vagy csak szimpatizáns.
Szia Sanyi! Kösz az információt. Jövőre a Pannónia a Classik 1-be megy és én is készülök rá.Mikunikat tervezek felrakni de a túlfolyó kérdésben tanácstalan vagyok.Az MZ karbiknál megoldottam,aztán meg nem is kellet. Ha jövőre viszont komolyan veszik,akkor mi van?