Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellemes ünnepeket! Valakinek? Vannak hiányosságai,foglalkozni kell vele!
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt!
ja egy adag már megjött karácsonyra csak az anyagiakat meg ne tudják mert akkor kapok még csak másfajtát
csak nem nálad is járt már a nagy fehér főnők Én már tegnap elkunyiztam ami nekem való
boldog karácsonyt mindenkinek!
Boldog Békés Karácsonyt a kollégáknak!
Szélárnyékodban? van neked olyan is? hogy a pówered akadjon össze!
Istenem! Micsoda stílús! És a rajtszáma....hmmm
nagyon jó hangulatú éven vagyunk túl.köszönöm az egész mezőnynek a segítőkész hozzáállást és a maximálisan fair versenyzést.nem utolsó sorban a MAMI-soknak a szervezést .békés,boldog karácsonyt szeretnék mindenkinek kívánni,továbbá,hogy jövőre mindenki a szélárnyékomba BÚÉK !
Sanyika minek a fűtött garázs ha már kész a motorod
Majd ha teljesen kész lesz teszek fel képeket.Persze ez nem a jövőhéten lesz.
Megvan a régi is de ha az aluval stabilabb, felőlem VB.-t is kiírhat a MAMI akkor sem szedem szét! Békés boldog karácsonyt!
Köszönöm szépen, víszont kívánom. Nagyon tecci az új szentélye. Nagyon szeretnék nyáron nekiállni egy ugyan ilyen projektnek. A házunkhoz építenék hozzá, onnan átvitt fűtéssel stb.plusz egy főfalat is megspórolok. Szegény muteromnál a szomszédba tartom a cuccaimat, ami azért nem frankó. Nincs hőszigetelt menyezete, gyakorlatilak kifűthetetlen.
Az otthoni motoros műhely építés elvitte a lóvét,és még kész sincs,úgyhogy lottófüggő a dolog. A karbialkatrész viszont kellene ! Boldog Karácsonyt Neked és minden ismerősömnek,függetlenül,hogy versenytző,szerelő vagy csak szimpatizáns.
60 felett meg már a rajtszámot is áthúzzák
yamaha projekt elakadt?
De 42-es láb alatt Férfi sincs!
Szia Sanyi! Kösz az információt. Jövőre a Pannónia a Classik 1-be megy és én is készülök rá.Mikunikat tervezek felrakni de a túlfolyó kérdésben tanácstalan vagyok.Az MZ karbiknál megoldottam,aztán meg nem is kellet. Ha jövőre viszont komolyan veszik,akkor mi van?