Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

december legelején juttattuk hozzá,így remélem február elején kész lesz. tavaly 2x volt nála.elsőre lágy lett,másodikra lényegesen jobb.úgy maradt egész évre(a szabályzatban nem volt átírva,hogy lehet tekergetős ,ezért nem kértük olyanra).aztán az ottó csináltatott vele év közben állítható csillapításút és az vált be.most a jégkorszak alatt sorra került nálam is .
mi az a vizmérték vidéki vagyok komolyra forditva sok gátlót csinált nekem is anno a katona gabi de ha el akarsz az első versenyen indulni noszogassad időnként
a rugó a gátlón,az meg a katonánál telel dömsödön,mert variálósra alakítja.de tényleg majdnem dobtam egy hátast ahogy zizegtem rajta .
valami hasonlóra számítottam,de a vízmértékre adtam volna voksot .
Lengőnyereg lesz?De hol van a rugó?
Érintett vagyok,köszi szépen!
Boldog Névnapot az Attiláknak
fasza sámli
a téli szünet részeredménye.
Igen 7780
JRC!
...780 a telefonszámod vége igaz? Múltkor nem mentettem el.
bambiék áprilisra kiirtak egy rosivall ágó emlékversenyt kakucsra háromórás körözés igaz kell hozzá egy mz de akár utcai is mehet.akit érdekel az mz racingon ránézhet
nepper
Van még motyó ha kellene valami:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hűűha,jól sikerült a kollekció,egyből szerelmes lettem.ezek a lányok naaagyon komoly szakemberek lehetnek.
boldog uj évet mindenkinek
B.Ú.É.K. Szegedi RD-sek
Örülök hogy megint feltehetem ezt a fotót ide a fórumra és minden Yamaha RD fórumozónak vagy csak olvasónak, eredményben gazdag boldog új évet kívánhatok! BÚÉK!
Boldog új évet mindenkinek!
Boldog Újévet mindenkinek!
Minden kedves yamahás havernak Boldog Új Évet Kívánok. Ui.: p20-nál nincs jobb!
Minden yamahásnak B.u.é.k.
Szia Feri igen az mz valamivel hosszabb majd elválik hogy beválik é .Ami a barackvirágokat illeti remélem megfelelnek ha nem küld vissza .
Szép és jó